Cum se prepara Salata de crudități cu fistic – Gustoasă și hrănitoare:
Țelina, mărul și morcovul se curăță de coajă apoi se rad pe răzătoarea fină.
Se adaugă zeama de la lămâie ca să nu se oxideze ingredientele.
Pentru maioneză se pune într-un bol înalt oul, uleiul, muștarul și zeama de lămâie, se folosește mixer-ul vertical.
Acesta se introduce în vasul cu ingredientele pentru maioneză, până ajunge la baza lui, apoi se începe mixarea cu viteză mare, fără a se mișca la început cât să se formeze maioneza.
Apoi se ridică ușor până se ajunge la suprafața uleiului și este formată maioneza.
Se pune maioneză după gust în amestecul de rădăcionoase și măr. Se adaugă fisticul mărunțit și se amestecă ușor până ce se înglobează toate ingredientele.
Salata se finisează cu un strat subțire de maioneză și fistic mărunțit.
Incearca si varianta gustoasa de Salata de legume la borcan in straturi pe care o poti lua si la pachet sau Salata verde cu naut, foarte hranitoare si buna la gust.
Pentru iubitorii aromelor exotice, recomandam si Salata de pui cu mango, excelenta la gust.
Spor și poftă bună!
Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel