Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

Cum se prepara Omleta haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor:

Se toarnă uleiul în tigaie și se încinge, la foc mic. Se toarnă ouăle de găină, bătute cu puțină sare și piper și când omleta începe să se închege, se pun feliile de șuncă, plisate, una după alta, se răsfrânge omleta în partea de sus și apoi, la bază se sparg ouăle de prepeliță. 

Se coace la foc mic, având grijă să nu se ardă, ci doar să se închege frumos, atât omleta, cât și ouăle de prepeliță.

Când omleta este gata, se răzuiește cașcaval în partea de sus și mai sus se pun feliile de roșii.

Cine vrea, poate contribui la aspectul omulețului din omletă cu un nas și două urechi, care pot fi tot din feliuțe de șuncă.

Se servește caldă.

Încearcă și rețeta de Omletă cu ciuperci, la fel de gustoasă sau varianta de Omletă grecească.

Îți recomandăm și rețeta de Omleta cu cascaval.

Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

EkoNews