Cum se prepara aceste Paste delicioase – Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente:
Fierbe pastele al dente, în apă clocotită cu sare. Păstrează 1/2 cană din apa în care au fiert.
Taie roșiile în jumătăți și gătește-le 5-7 minute, în ulei de măsline, până devin moi și își lasă sucul. Condimentează cu sare și piper.
Zdrobește usturoiul cu lama cuțitului și toacă-l mărunt. Adaugă-l peste roșii. Lasă totul câteva minute, apoi incorporează pastele scurse, adaugând treptat din apa păstrată pentru a obține un sos ușor. Amestecă bine. Adaugă parmezanul ras și frunzele de busuioc rupte cu mâna. Amestecă și mai gătește 1 minut, până se formează un sos și se întrepătrund aromele.
Servește imediat, cu extra parmezan și busuioc deasupra.
Simplu, ușor, rapid și delicios.
Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel