Cum se prepara aceste Legume crocante la cuptor în crustă de panko – Cea mai bună si simplă rețetă de post:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz.
Curăță și taie ardeiul, vânăta și dovlecelul sub formă de bastonașe potrivite. Taie ciupercile în jumătăți și apoi așază toate legumele în tavă. Toarnă puțin ulei de măsline peste ele și condimentează-le cu sare, piper, praf de usturoi, oregano și boia de ardei. Presară panko și amestecă bine să se îmbrace toate legumele în pesmet.
Curăță și taie ceapa în sferturi și pune-o în tavă, presand ușor peste pesmet. Presară restul de pesmet peste toate legumele.
Coace totul în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru 40 de minute sau până capătă o crustă rumenă.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă legumele puțin la temperat.
Servește-le cu mare poftă, sunt delicioase, crocante, condimentate.
Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel