Cum se prepara Supa crema de spanac cu leurda – Combinatia perfecta de prospetime si savoare:
Spala bine spanacul si leurda. Toaca-le mai mare.
Curata si taie ceapa rondele, cartoful in cuburi cat mai mici si usturoiul. Daca ai, poti folosi usturoi verde.
Intr-o oala, pune la incins putin ulei de masline si caleste putin rondele de ceapa. Adauga putina sare si usturoiul zdrobit si mai lasa 30 de secunde.
Adauga cartoful, apoi toarna supa de legume.
Fierbe la foc mediu aproximativ 20 minute, pana cand devine fiert cartoful.
Pune spanacul si leurda in oala si mai fierbe 2-3 minute, doar cat sa se opareasca.
Paseaza supa cu ajutorul unui blender de mana pana devine fina si cremoasa.
Potriveste gustul cu sare si piper dupa gust.
Serveste supa fierbinte, cu crutoane crocante pentru un plus de textura.
Este o supa delicioasa si plina de vitamine.
O alta supa delicioasa si fina este si Supa crema din sparanghel sau Supa crema de ciuperci cu crutoane, o mancare foarte gustoasa si hranitoare.
iti recomandam si reteta de Supă cremă de dovleac copt cu ciuperci de pădure, absolut delicioasa.
Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel