Cum se prepara acestBorș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios:
Curăță și toacă mărunt ceapa uscată și pe cea verde, ardeiul gras. Curăță și dă pe răzătoare morcovul, țelina, rădăcina de pătrunjel.
Pune la încins puțin ulei într-o oală. Pune legumele la călit, pe măsură ce le tai. Lasă-le câteva minute la călit, apoi adaugă apă și lasă-le la fiert. Condimentează cu sare, apoi adaugă bulionul și amestecă.
Curăță și spală spanacul, apoi taie-l fâșii.
După ce au fiert legumele, adaugă spanacul tăiat. Toarnă borș după gust și lasă la fiert. Potrivește gustul cu sare.
Într-un bol, pune 3 gălbenușuri și amestecă-le bine. Adaugă smântână peste ele și omogenizează.
Temperează gălbenușurile adăugând câte un polonic din borșul fierbinte, apoi încorporează totul în oală.
Presară leuștean proaspăt.
Borșul de spanac este gata pentru a fi servit. Gustos, ușor și sănătos.
Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel