Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

Cum se prepara acestBorș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios:

Curăță și toacă mărunt ceapa uscată și pe cea verde, ardeiul gras. Curăță și dă pe răzătoare morcovul, țelina, rădăcina de pătrunjel.

Pune la încins puțin ulei într-o oală. Pune legumele la călit, pe măsură ce le tai. Lasă-le câteva minute la călit, apoi adaugă apă și lasă-le la fiert. Condimentează cu sare, apoi adaugă bulionul și amestecă.

Curăță și spală spanacul, apoi taie-l fâșii. 

După ce au fiert legumele, adaugă spanacul tăiat. Toarnă borș după gust și lasă la fiert. Potrivește gustul cu sare.

Într-un bol, pune 3 gălbenușuri și amestecă-le bine. Adaugă smântână peste ele și omogenizează.

Temperează gălbenușurile adăugând câte un polonic din borșul fierbinte, apoi încorporează totul în oală. 

Presară leuștean proaspăt.

Borșul de spanac este gata pentru a fi servit. Gustos, ușor și sănătos.

Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

EkoNews