Cum se prepara acesti Biscuiți cu gem de vișine – Fragezi și delicioși:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune într-un bol făina, un praf de sare, praful de copt, zahărul vanilat și zahărul pudră. Amestecă ușor ca să se distribuie uniform ingredientele, apoi adaugă untul și frământă până obții un aluat nisipos. Încorporează coaja de lămâie și cele două gălbenușuri. Frământă bine până la omogenizare. Dacă e nevoie, poți adăuga o lingură de apă rece.
Formează bile potrivite din aluat și așază-le în tava de copt, apoi presează-le ușor în mijloc. Procedează astfel până termini tot aluatul. Pune câte o linguriță de gem în fiecare locaș.
Coace biscuiții în cuptorul preicalzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 12 – 15 minute sau până se rumenesc ușor pe margini.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă biscuiții la temperat.
Îi poți savura alături de un ceai aromat sau o cană cu lapte. Sunt delicioși și fragezi.
Încearcă și rețeta de Nasturasi fragezi cu ciocolată sau rețeta de Corabioare cu untură, delicioase și fragede.
Îți recomandăm și rețeta de Fursecuri arici.
Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

