Evitarea greșelilor comune în vacanțele all inclusive: Sfaturi pentru o experiență optimă

all inclusive

Stabilirea unui buget înainte de a ajunge la destinație vă poate scăpa de durerile de cap în timpul călătoriei, raportează Kelly Magyarics pentru Business Insider.

Cu toate acestea, există cazuri în care oaspeții trec cu vederea anumite detalii care ar putea face șederea lor mult mai plăcută.

Ce greşeli trebuie evitate:

Lipsa documentației înainte de rezervare

Nu toate staţiunile incluzive sunt la fel. Unele au piscine superbe și plaje sub așteptări, sau invers. Unele sunt, de asemenea, adresate familiilor, deoarece oferă cluburi și activități dedicate copiilor și adolescenților, iar altele nu acceptă oaspeții sub 18 ani.

Acestea fiind spuse, este necesar să vă gândiţi la ceea ce doriţi de la o vacanţă şi să o documentaţi.

Camere VIP și servicii suplimentare

Termenul “all inclusive” nu mai are acelaşi înţeles ca înainte, spune Kelly Magyarics.

În prezent, unele stațiuni oferă camere de lux și apartamente, cu avantaje care pot include restaurante, piscine sau zone dedicate pentru oaspeții VIP.

“Deşi cheltuirea unor sume mari pentru aceste facilităţi nu este pentru toată lumea, ele pot aduce un sentiment de lux şi rafinament în vacanţă, în special dacă staţi într-o staţiune aglomerată, unde oaspeţii se văd trebuind să-şi întindă prosoapele înainte de micul dejun pentru a ocupa scaunele,” spune expertul.

Remedii naturale pentru a scăpa de ploşniţe. Soluții interne eficiente

Rezervări pentru cină

Deşi este posibil ca staţiunea aleasă să aibă acces la o mulţime de restaurante, acest lucru nu înseamnă că puteţi obţine o masă, în special la ora de vârf (toată lumea vrea să servească cina la 7: 30).

Pentru a evita dezamăgirea, rezervaţi mesele imediat după checkin sau înainte de sosire.

“Nu uitaţi că, în funcţie de numărul de nopţi de cazare, puteţi avea dreptul la un număr limitat de rezervări pentru restaurantele à – la – carte, aşa că alegeţi cu înţelepciune.

Sfatul meu este să acordăm prioritate locurilor care servesc bucătăria locală. La urma urmei, puteți mânca friptură sau paste aproape oriunde,” a adăugat scriitorul călător.

Umple farfuria

În orice moment al zilei, toate staţiunile sunt adesea cunoscute pentru bufete care arată bine. Deşi este posibil să fiţi tentaţi să vă umpleţi farfuria, este recomandabil să priviţi înainte. Aşadar, puteţi evita supraalimentarea şi irosirea hranei.

De asemenea, pregătirile se pot schimba de la o zi la alta. Încearcă ceva nou!

Uitaţi să luaţi un container termoizolat în călătoria dumneavoastră

Containere termoizolante păstrează băuturi reci mult mai mult timp și reduce numărul de drumuri la bar. În plus, acestea sunt mai ecologice decât toate aceste ochelari de plastic de unică folosință.

Pericolul în băuturile tale preferate! Ce contine cu adevarat energizante. Puţini oameni citesc eticheta.

Fără bacşiş.

Cu excepția cazului în unitatea de cazare are o politică strictă împotriva acestui lucru, sfaturi mici pot fi foarte utile. De exemplu, poţi fi servit mai repede dacă dai bacşiş unui barman.

Băuturi

Nu toate băuturile din toate staţiunile sunt la fel de bune. Încercaţi să mergeţi la barul din hol, care tinde să aibă băuturi alcoolice de înaltă calitate în stoc. De asemenea, nu uita să încerci băuturile locale.

Cockteiluri și sport

“Dar dacă te duci la barul de la piscină să comanzi cocktail-uri, vei ajunge să bei un miliard de calorii şi probabil să ai dureri de stomac sau mahmureală mortală.

Dacă vrei să rămâi în formă, poate poţi amesteca lucrurile cu o băutură cu apă minerală sau cu un spritzer. Şi nu uitaţi să hidrataţi cu apă adevărată pentru a contracara efectele căldurii şi soarelui,” a recomandat Magyarics.

Legea hărţuirii la locul de muncă, schimbări majore. Preşedintele Iohannis a promulgat schimbările

Nu profitaţi de facilităţile oferite de proprietăţile surorii

Unele stațiuni fac parte dintr-un ansamblu de unități deținute și exploatate de aceeași societate-mamă. Cu toate acestea, puteți accesa alte facilități, cum ar fi piscine suplimentare, săli de sport, etc.)

Dacă profiţi de acestea, poţi evita plictiseala.

Fără sporturi nautice

Deşi închirierea unui jet – schi poate fi scumpă, vă puteţi bucura şi de o placă de surf sau de un caiac, care sunt adesea incluse în preţul unui sejur all inclusive.

“Și dacă se întâmplă să verificați într-un loc în care aceste sporturi nautice sunt populare, adăugați numele dumneavoastră pe lista de așteptare primul lucru dimineața,” recomandă în continuare expertul în călătorie.

Articol realizat de echipa EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Realitatea Travel

EkoNews