După ce a mâncat o bucată de brânză infectată cu E- coli, un fiu de patru ani a intrat într-o stupoare. Tânărul doarme de şapte ani, iar părinţii lui au cerut ca marca de lapte să fie înlăturată imediat. Potrivit părinţilor săi, fiul ‘ este lovit de 30 de convulsii ‘ în fiecare zi şi ia aproximativ 50 de comprimate.
Tatăl Mattiei s-a întors pentru a discuta despre situația dificilă a fratelui său, care a ajuns într-o comă în 2017 după ce a mâncat o bucată de unt la magazinul de brânză Coredo. Tatăl copilului, Corriere la Sera, care avea 4 ani la momentul incidentelor, a pretins că dorea să folosească tactici juridice legale și penale pentru a solicita revocarea imediată a mărcii acordate de guvernul vizitator Val di No stocului de brânză Coredo, care a fost găsit vinovat de producerea de brânză contaminată cu bacteria Escherichia coli Stec.
Mattia a mâncat o bucată de brânză făcută din lapte organic care fusese contaminat în fabrica de brânză Coredo când avea doar patru ani. Mai târziu a intrat în comă. Mattia a petrecut șapte ani într-o stare de comă, și apoi, după o lungă ședere într-o instalație de reabilitare și un prim spital în Padova, este îngrijit acasă. Tatăl copilului, care are acum 11 ani, are grijă de el zi şi noapte, împreună cu familia sa. ” Îi dăm 47 de medicamente pe zi,” a spus el, “una în fiecare după-amiază şi jumătate.”
4 ani – copil mai mare într-o stupoare după ce a mâncat E- coli / STEC – brânză contaminată
Băiatul a supravieţuit bolii timp de şapte ani, dar pentru el, conform părinţilor săi, nu mai este nimic de completat. În fiecare dimineață, tatăl a explicat, el este lovit de 30 convulsii de convulsii, și starea lui pare să se înrăutățească și mai rău. Părinții copilului au depus apoi un proces pentru a solicita eliminarea mărcii pe care Azienda per la Turismo della Val di Pro a acordat-o fabricii de lactate Coredo pe 9 martie.” Brandul,” Maestre, tatăl Mattiei a subliniat că “a fost acordat pentru producerea unui anumit tip de brânză. Este nepoliticos să recunoşti un copil care a trăit şapte ani.
” În primele săptămâni, când Mattia a fost internată la Padova, a trebuit să intru cu întreaga familie. Ni s – a spus să avem grijă de fratele nostru pentru a – l ţine mort. Din cauza modului în care a fost colectată brânza, care a călătorit de la grajduri la cilindrul camion la stocul de brânză printr-o conductă, Bacterio bacteria coli poate fi dezvoltat în Cheddar. Egalul, a explicat Maestrul, care a intrat în contact cu balega de animale, cauza poluării.
Articol realizat de echipa EkoNews.ro
Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Sanatate