După trei mariaje eșuate, Sean Penn a decis cum va arăta viața lui sentimentală: „Relațiile nu trebuie să fie dramatice sau extenuante”

sean penn

La 63 de ani, Sean Penn a decis cum va arăta de acum încolo viața sa sentimentală. După trei mariaje eșuate și mai multe relații sfârșite prost, actorul din „Milk” a mărturisit acum că este „încântat în fiecare zi” să fie singur. El și-a promis că niciodată nu va mai avea „inima frântă din nou”.

Starul american a declarat într-un interviu acordat celor de la New York Times că a ales să rămână „liber”, statul pe care și-l va menține chiar dacă va intra într-o relație, astfel încât să nu mai sufere dacă povestea nu va fi una de succes.

„Sunt pur și simplu liber. Iar dacă voi intra într-o relație, voi fi în continuare liber, altfel nu voi merge mai departe”, a declarat Penn, de trei ori divorțat.

„Nu voi mai fi rănit. Nu simt că voi mai avea din nou inima zdrobită”.

Sean a subliniat că „relațiile nu trebuie să fie dramatice sau extenuante” și că evită „dramele inutile și vizitele din partea  ‘zeilor traumei’”.

Sean Penn, despre cele trei căsnicii încheiate zgomotos: Am simțit cum inima și creierul mi se micșorează

În trecut, Sean Penn a deplâns faptul că „primul lucru pe care îl văd dimineața sunt ochii care se întreabă cum voi acționa pentru a-i face fericiți în acea zi. Rareori răsplătit”.

Câștigătorul a două premii Oscar a fost văzută ultima oară în compania actriței peruano-australiane Nathalie Kelley (39 de ani), în Miami, la finalul anului trecut.

Sean s-a întâlnit cu cea de-a treia lui soție, actrița australiană Leila George, timp de patru ani, înainte de a pune capăt oficial căsătoriei lor de 15 luni în 2022.

Relația lor a stârnit numeroase critici, Penn având aproape aceeași vârstă ca faimosul tată al vedetei de 32 de ani,  Vincent D’Onofrio.

„Într-una dintre căsniciile mele, zgomotul de fundal al vieții era ca-n Real Housewives of Beverly Hills sau Love Island”, a declarat el, sugerând că este vorba de Leila.

„Nici măcar nu eram în cameră – și nu spun asta ca pe ceva drăguț – și eram pe moarte. Mi-am simțit inima, creierul cum se micșorează. A fost un atac”.

În 2015, Sean dezvăluia că îi place să se uite la The Bachelor cu iubita de atunci, Charlize Theron.

„Nu prea vreau să aud conversațiile. Vreau să știu doar deciziile?”, îi explica el lui Jimmy Kimmel.

Actorul din „I am Sam” s-a despărțit de a doua sa soție, Robin Wright, de patru ori în timpul relației lor de 21 de ani, înainte de a pune capăt căsătoriei de 13 ani în 2010.

Sean și actrița nominalizată de opt ori la Emmy sunt părinții a doi copii: Dylan Frances Penn (33 de ani) și Hopper Jack Penn (30 de ani).

Penn a rămas prieten cu prima sa soție, Madonna, de care a divorțat în 1989, după trei ani de căsnicie.

„Se pare că este mult mai simplu să repari o prietenie după divorț când nu sunt copii implicați”, a remarcat el.

„Ne-a luat destul de mult timp, mie și lui Robin. A fost multă dramă. Mult mai important să repari o astfel de prietenie dacă sunt copii implicați, dar nu și mai ușor, nu?

Sean ar mai fi avut relații și cu Elizabeth McGovern, Susan Sarandon, Brigitte Nielsen, Emily Lloyd, Jewel, Petra Němcová, Jessica White, Scarlett Johansson și Shannon Costello.

Sean Penn joacă în „Daddio” alături de Dakota Johnson

Zilele acestea, Sean Penn și-a promovat cel mai nou film, în care apare alături de Dakota Johnson, drama aclamată de critici, „Daddio” a lui Christy Hall.

Sean Penn and Dakota Johnson attend the ''Daddio' photocall at the Toronto Film Festival
Dakota Johnson, Sean Penn, la ședința foto pentru „Daddio”. Profimedia

La începutul acestui an, actorul s-a reunit cu regizorul peliculei  „Licorice Pizza”, Paul Thomas Anderson, pentru a filma un „film eveniment”, alături de Leonardo DiCaprio, Regina Hall, Teyana Taylor și Alana Haim, programat să fie lansat în august 2025.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente