Elizabeth Hurley, sprijinită de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film în care joacă. Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley a avut parte de un sprijin nesperat la lansarea celui mai nou film în care joacă, “Strictly Confidential”, primul regizat de fiul ei, Damian. Doi dintre foștii ei iubiți, Hugh Grant și Arun Nayar, și-au făcut apariția la evenimentul ținut la Londra.

Elizabeth Hurley a depășit dramele din cel puțin două dintre relațiile amoroase, căci Hugh Grant și Arun Nayar, doi dintre foștii ei parteneri, au fost alături de ea, pe covorul roșu, la premiera thrillerului erotic regizat de unicul ei copil.

Elizabeth Hurley și Damian Hurley, în Londra, la premiera ‘Strictly Confidential’ / Foto: Profimedia

Actrița de 58 de ani a arătat incredibil într-o rochie verde smarald cu paiete, decupată în zona bustului și cu crăpătură lungă pe picior. În “Strictly Confidential”, Liz apare în scene intime alături de o altă femeie. La premieră, Hurley a fost într-o super dispoziție. A pozat, mândră, alături de fiul ei, pe covorul roșu. Mai mult, a stat de vorbă minute bune cu Hugh și Arun, bucuroasă că aceștia își arată public susținerea pentru proiectul mamă-fiu.

Citește și: Elizabeth Hurley, jucăușă, tonică și superbă, distracție pe cinste în costum de baie, în Thailanda. “Tinerele de 20 de ani nu pot concura cu tine”, i-au spus fanii

Hugh Grant a înșelat-o pe Elizabeth Hurley cu o damă de companie

Liz Hurley, alături de Hugh Grant
Liz Hurley, alături de Hugh Grant / Profimedia Images

Elizabeth Hurley și Hugh Grant au fost împreună 13 ani, din 1987 până în 2000, fiind una dintre cele mai mediatizate relații ale vremii. S-au iubit și mulți se așteptau să-i vadă la altar, dar totul s-a rupt când Hugh a făcut o mișcare care a rănit-o profund pe Hurley: a înșelat-o cu o damă de companie și a și fost arestat pentru comportament indecent. Cei doi au reușit să se regăsească, după o vreme, ca prieteni, iar Grant a devenit chiar nașul fiului actriței.

Hugh este acum căsătorit cu producătoarea tv Anna Elisabet Eberstein. Cei doi și-au unit destinele în 2018. Anna a venit alături de soțul ei la premiera din Londra, dar nu a vrut să pozeze la panou. Au fost, însă, surprinși de paparazzi la plecare.

Hugh Grant și soția lui
Hugh Grant și soția lui / Foto: Profimedia

Citește și: Soția lui Hugh Grant, la brațul actorului, într-o apariție publică rară, la premiera „Wonka”. Anna, cu 23 de ani mai tânără, în rochie mini, pe covorul roșu

Elizabeth Hurley a fost căsătorită cu Arun Nayar

Elizabeth Hurley și Damian Hurley, alături de Arun Nayar
Elizabeth Hurley și Damian Hurley, alături de Arun Nayar, la premiera din New York a filmului ‘Strictly Confidential’ / Foto: Profimedia

Și Arun Nayar, fostul soț al lui Elizabeth Hurley, a răspuns prezent invitației de a participa la evenimentul de lansare a peliculei. Multimilionarul i-a fost soț actriței din 2007 până în 2011. După divorț, au rămas prieteni, iar Arun a fost figura paternă din viața lui Damian, chiar dacă nu îi este tată biologic.

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente