După 20 de ani petrecuți în străinătate, Laura-Simona Crișan (foto) s-a întors în România cu dorința de a pune pe picioare o afacere proprie. A deschis la Pitești Sfizioso, o braserie cu specific mediteranean, în care fiecare detaliu poartă amprenta ei. Deși nu a gătit deloc până la 30 de ani și a încercat mult timp să evite bucătăria, a ajuns, într-un final, chef.
De atunci, antreprenoarea în vârstă de 53 ani născută în Ardeal a trecut prin eșecuri, reușite și chiar printr-o apariție la celebra emisiune Chefi la cuțite, unde a demonstrat că pasiunea și creativitatea pot cântări cât o școală culinară.
Inițial, a pornit cu o băcănie de produse artizanale și borcane cu delicatese, afacere care, treptat, s-a transformat într-o braserie. Când spațiul în care funcționa a devenit neîncăpător, Laura-Simona Crișan a apelat la o finanțare de la BT Mic, care i-a permis să-și mute visul într-un loc pe măsura planurilor ei.
Citește continuarea articolului pe startupcafe.ro
Articol susținut de BT Stup
Articol preluat de pe: Hotnews Economie