Cum se prepara acesti Biscuiți cu migdale – Crocanți și delicioși:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz.
Pune cele două albușuri și un praf de sare într-un bol și mixează-le bine până capătă consistență. Încorporează zahărul și mixează până obții o bezea fermă și lucioasă. Adaugă esență de vanilie și foarte puțină esență de migdale. (atenție, esența de migdale este foarte puternică). Mixează puțin, apoi adaugă făina de migdale și amestecă bine cu ajutorul unei spatule până obții un aluat omogen.
Din compoziția obținută, formează biluțe potrivite, apoi tăvălește-le prin zahăr pudră și pune câte o migdală în mijlocul fiecăreia. Presează ușor migdala în aluat.
Așază biscuiții formați în tava de copt.
Coace biscuiții cu migdale în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă biscuiții la răcit.
Sunt delicioși, crocanți și aromați și te vor cuceri prin gust și textură.
Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel