Brioșe cu banane și ciocolată – Desert ușor și delicios

Cum se prepara aceste Brioșe cu banane și ciocolată – Desert ușor și delicios:

 Așază hârtii de brioșe în tava de copt. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C.

Topește untul într-o crăticioară.
Descojeste bananele, pune-le într-un bol și pasează-le ușor cu o furculiță. Adaugă ouăle, un praf de sare, zahărul, esență de vanilie, untul topit. Mixează bine toate ingredientele. Încorporează iaurtul, apoi adaugă făina și praful de copt. Omogenizează bine compoziția. Încorporează și bucățele de ciocolată. 
Umple formele cu aluat, apoi presară bucățele de ciocolată. Dacă nu dorești, nu pune.
Coace brioșele în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru 25-30 de minute sau până se rumenesc frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă brioșele la răcit.
Sunt delicioase și pufoase, perfecte pentru iubitorii dulciurilor de casă.
 

Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

EkoNews