Cum se prepara Budinca de paste cu iaurt – Savoare maximă într-o rețetă simplă:
Unge cu puțin unt un vas termorezistent.
Fierbe pastele al dente, în apă clocotită cu un praf de sare.
Într-un bol, mixează cele 3 ouă, adaugă un praf de sare, zahărul tos, zahărul vanilat, iaurtul grecesc și laptele. Amestecă bine toate ingredientele până obții o compoziție omogenă. Adaugă stafidele și lasă-le să se hidrateze puțin.
Scurge pastele de apă și adaugă-le în compoziția lichidă, apoi amestecă pentru a se distribui uniform. Toarnă totul în vasul de copt și presară puțin zahăr pe toată suprafața.
Coace budincă de paste în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru 20-30 de minute sau până capătă o crustă rumenă.
După coacere, scoate vasul din cuptor și lasă budinca la răcorit.
Servește cu mare poftă, este delicioasă.
Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel