Budincă de paste cu iaurt – Savoare maximă într-o rețetă simplă

Cum se prepara Budinca de paste cu iaurt – Savoare maximă într-o rețetă simplă:

Unge cu puțin unt un vas termorezistent. 

Fierbe pastele al dente, în apă clocotită cu un praf de sare. 

Într-un bol, mixează cele 3 ouă, adaugă un praf de sare, zahărul tos, zahărul vanilat, iaurtul grecesc și laptele. Amestecă bine toate ingredientele până obții o compoziție omogenă. Adaugă stafidele și lasă-le să se hidrateze puțin.

Scurge pastele de apă și adaugă-le în compoziția lichidă, apoi amestecă pentru a se distribui uniform. Toarnă totul în vasul de copt și presară puțin zahăr pe toată suprafața.

Coace budincă de paste în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru 20-30 de minute sau până capătă o crustă rumenă.

După coacere, scoate vasul din cuptor și lasă budinca la răcorit.

Servește cu mare poftă, este delicioasă.


Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

EkoNews