Fursecuri ștampilate – Desertul delicios și rapid

Cum se prepara aceste Fursecuri ștampilate – Desertul delicios și rapid

Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz.
Într-un bol, pune untul, un praf de sare și zahărul. Mixează bine până devine cremos untul, apoi încorporează un ou și esența de vanilie și de portocale. 
Amestecă praful de copt cu făina și adaugă-le peste compoziția de unt. Nu framânta excesiv, doar până se omogenizează aluatul. Acoperă aluatul cu folie alimentară și pune-l la frigider pentru 15 minute.
Scoate apoi aluatul pe blatul de lucru ușor infainat și întinde-l în strat egal. Cu ajutorul unui decupator cu ștampilă, decupează aluatul în formele dorite și așază fursecurile în tava de copt. 
Coace fursecurile ștampilate în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C, pentru 10-12 minute, în furnctie de cuptor. 
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă-le la răcit, apoi pudrează-le cu zahăr.
Sunt foarte fragede, aromate și gustoase și vor face deliciul celor mici sau celor mari.

Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

EkoNews