Legume pane de post – Irezistibil de crocante și gustoase

Cum se prepara aceste Legume pane de post – Irezistibil de crocante și gustoase:

Pune făina într-un bol și adaugă sare, piper, boia de ardei, praf de usturoi și puțin cimbru. Amestecă bine toate ingredientele.

Curăță și taie legumele sub formă de bastonașe subțiri. Tăvălește-le apoi prin făina aromatizată și scoate-le înapoi pe tocător.

Toarnă berea rece într-un bol, apoi începe să încorporezi din făină până când obții o compoziție mai subțire decât cea de clătite. Pune legumele in amestecul lichid. Amestecă ușor pentru a se îmbrăca cu aluat.

Pune la încins o tigaie cu ulei de floarea soarelui. Prăjește legumele până capătă o crustă rumenă, apoi scoate-le pe un platou cu hârtie de masă pentru a absorbi excesul de ulei.

Sunt delicioase, crocante și aromate, perfecte pentru zilele de post sau ori de câte ori ai poftă de ceva gustos.

 

Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

EkoNews