Mini cheesecake rapid – Desertul delicios cu brânză și fructe

Cum se prepara Mini cheesecake rapid – Desertul delicios cu brânză și fructe

 Într-un bol, sparge cele două ouă și pune zahărul și pe cel vanilat. Mixează-le foarte bine până își dublează volumul, apoi adaugă brânza și omogenizează.
Pregătește la îndemână o tavă pentru brioșe. Unge fiecare formă cu foarte puțin ulei. 
Taie foile de plăcintă în pătrate egale. Unge fiecare bucată cu ulei și suprapune câte 3 foi, apoi așază-le în fiecare locaș din tavă. Procedează la fel cu restul foilor. 
Pune în fiecare coșuleț 1-2 lg din crema de brânză și adaugă fructe.
Coace mini cheesecake-ul în cuptorul preîncălzit, la 160 grade C, pentru 30 de minute sau până se rumenesc frumos foile.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă mini cheesecake-ul la temperat, apoi pudrează cu zahăr și servește.
Este un desert foarte ușor de pregătit, din ingrediente puține și absolut delicios.
 

Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

EkoNews