Mixati untul cu zaharul brut si un praf de sare, pana devine spuma. Adaugati cate un ou, mixati dupa fiecare, pana este bine incorporat. Adaugati laptele, uleiul si esenta. Cerneti faina cu praful de copt si cacaoa. Incepeti si le incorporati in compotzitia de mai sus, in doua transe, mixand usor. La final puneti jumatate din mini oreo, amestecati cu o paleta de silicon. Tapetati cu hartie de copt o tava rounda de 26 cm. Daca doriti sa va iese mai inalta prajitura, folositi o tava mai mica. Turnati compozitia si o nivelati. Deasupra, asezati restul de oreo din loc in loc, intregi, dar si bucatele. Introduceti negresa in cuptorul incins, la 170 de grade, pentru 30-35 de minute. Faceti testul cu scobitoarea si daca este gata, o scoateti din cuptor. O lasati sa se raceasca, o portionati si serviti. Pofta buna!
Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel