Pâine umplută – Gustarea rapidă și sățioasă

Cum se prepara aceasta Pâine umplută – Gustarea rapidă și sățioasă

Pâinea se taie la orizontală în două părți și se scobește miezul din bază și din ”capac”.

Miezul de pâine se mărunțește.

Ceapa se curăță și se taie felii, la fel și ardeiul gras.

Se taie cubulețe șunca presată, iar cârnatul se feliază și se rumenește la foc mic, în 2-3 linguri de ulei de floarea soarelui.

Brânza de burduf se mărunțește, iar cașcavalul se rade pe răzătoarea mare.

Se spală roșiile cherry și se înjumătățesc, iar ouăle se mixează ușor.

Se pregătește umplutura: se amestecă miezul de pâine, brânza de burduf, ceapa, ardeiul gras, șunca presată, feliuțele de cârnat și ouăle mixate. Se umplu cele două găoci de pâine cu această umplutură, se adaugă măslinele, roșiile cherry, se presară cașcavalul răzuit și se toarnă deasupra uleiul în care s-au rumenit feliuțele de cârnat.

Se dă pâinea umplută la cuptor, la temperatură medie (180 de grade) pentru 15-20 de minute, până ce se rumenește frumos coaja. Atunci se scoate din cuptor, se feliază și se mănâncă așa, caldă.

 Încearcă și rețeta de Ruladă cu cașcaval și bacon, un aperitiv foarte gustos sau rețeta de Rulouri cu gorgonzola.

Îți recomandăm și rețeta de Rulouri cu spanac și brânză.

Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

EkoNews