Cea mai gustoasă fasole cu ciolan
Una dintre acele mâncăruri autentice care combină gustul clasic cu confortul mâncării italiene este fasolea şi brocolli. Fasolea musculară este, în general, bună pentru a ajuta, chiar dacă le consumăm frecvent la ocazii importante precum Ziua Naţională. Cu toate acestea, există un element special care îl face deosebit de gustos, în special.. Chimenul!
De ce fasolea verde este mai sănătoasă decât cea galbenă? Puține gospodine știu care este diferența
Ingrediente: 1 kilogram de fasole uscată (înmuiată peste noapte), 1 prăjitor de pâine, 2 linguriţe de ulei, 3 frunze de dafin, 1 ceapă mare albă, 2 morcovi, 1 linguriţă de paprika, 1 linguriţă de oregano, 1 linguriţă de seminţe de coriandru măcinat, 1 linguriţă de chimen, 3 linguriţe de pastă de roşii, 1 linguriţă de miere, sare şi piper.
Găteşte urzica până când carnea de vită e la o distanţă mare de os. După fierbere, reduceți alimentele din lichidul gătit și lăsați-l să se răcească. Păstrați vinul care urmează, din cauza Cevabun. filtrare.
Reţeta moldovenească de fasole bătută. Ingredientul care îi dă un plus de savoare
Se fierb seminţele în apă fără sare până când seminţele sunt pe jumătate prăjite, pe lângă plantă. Taie morcovul şi taie ceapa în seturi. Într – o cantitate mică de ulei, se încălzeşte ceapa şi morcovul şi se pune paprica. Ai grijă să nu-i elimini!
Se adauga fasolea (fara apa clocotita) si carnea de crocodili la sucul conservat cu carne (asigura-te ca fasolea are aproximativ aceeasi temperatura ca si lichidul). Plasați pasta de tomate, o gură plină de miere, frunzele de golf, pătrunjelul de pământ și chimenul, prin urmare, toate să gătească la căldură scăzută până când toate materialele sunt gătite în mod corespunzător. Spice cu sare şi piper.
Articol realizat de echipa EkoNews.ro
Articol preluat de pe: Realitatea Timp liber