Lanțul de magazine CU și KOMSCO lansează lingouri de aur în magazinele de proximitate

KOMSCO

Cel mai mare lanţ de magazine de proximitate din ţară, CU, a colaborat cu Korea Minting and Security Printing Corporation (KOMSCO) pentru a oferi clienţilor ineditul produs, relatează CNBC, citat de News.ro.

O varietate de lingouri de aur de dimensiunea unei unghii, cu o greutate cuprinsă între 0,1 grame şi 1,87 grame, au fost scoase la vânzare la vânzare CU începând din aprilie.

Un lingou de 1,87 grame se vinde cu 225.000 de woni (165,76 USD), iar unul de 0,5 grame se vinde cu 77.000 de woni.

Cu un preţ de 113.000 de woni fiecare, lingourile de 1 gram s-au epuizat în două zile, potrivit ştirilor locale.

Febra aurului continuă. BNR a consemnat o nouă cotație record. Într-o lună, prețul a crescut mai mult decât într-o jumătate de an

Lingourile vin cu mesaje de felicitare, urări de ziua de naştere şi chiar modele pentru tipurile de personalitate.

Oamenii în vârstă de 30 de ani au fost cei mai activi în achiziţionarea acestor lingouri de aur, reprezentând peste 41% din vânzările totale de la lansarea produselor.

Cei în vârstă de 40 de ani reprezintă 35,2% din vânzări, urmaţi de cei de 50 de ani cu 15,6%. Persoanele cu vârstă de 20 de ani au reprezentat 6,8% din totalul vânzărilor.

Alte magazine de proximitate merg, de asemenea, pe valul cererii de lingouri. Drept urmare, un lanț de magazine le pune la dispoziție clienţilor mici lingouri de aur de la automate.

Cercetătorii au decoperit o tehnică de extragere a aurului din dispozitivele electronice vechi. În ce constă procedura

”De obicei, în vremuri de incertitudine economică, când moneda locală se depreciază, cererea de bijuterii fizice din aur creşte pe măsură ce investitorii autohtoni caută investiţii pentru active de refugiu sigure”, a declarat Heng Koon How, şeful strategiei pe pieţe, economie globală şi cercetare a pieţei la UOB.

Cum cureți acasă bijuteriile oxidate din aur și argint. Sunt necesare doar câteva ingrediente din bucătărie

Potrivit Bursei de Aur din Coreea, preţurile aurului au crescut la un record de 456.000 de woni (335,3 USD) per 3,75 grame sau 0,13 uncii. În schimb, wonul coreean s-a depreciat cu peste 5% faţă de dolarul american în acest an, tranzacţionându-se în prezent la 1.358,7 unităţi faţă de 1 dolar.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Realitatea Timp liber

Articole Recente