Dieta Ana Aslan, femeia care a descoperit elixirul tinereţii. Ce a consumat zilnic femeia care a sfidat efectele vârstei?

Ana Aslan

Dieta Ana Aslan, femeia care a descoperit elixirul tinereţii. Ce a consumat zilnic femeia care a sfidat efectele vârstei?

Din punct de vedere al mâncării, într-o zi în viaţa Ana Aslan arăta aşa: micul dejun, gustare, prânz. A luat prânzul la 1: 30 şi cina între 6: 00 şi 7: 00.

“Întotdeauna mânca la 1: 30, îmbrăcată, chiar dacă era singură la masă, cu un costum frumos, cu bijuterii, respectând acest ritual,” îi spune Johana Preda, servitoare a Ana Aslan.

Ana Aslan era familiară cu mâncatul sănătos şi la un moment dat. Fiind medic, el a adus acest apetit bun dietei pacienţilor săi.

Totul trebuia să fie cât mai natural posibil, mâncarea din cutie trebuia evitată. Hrana a fost destinată să furnizeze în mod natural ceea ce corpul necesar. Fără substanţe inutile. Multe legume, multe fructe şi multă mişcare. Aceasta este dieta Ana Aslan lui.

În capitolul carne, avea un fel de clasificare: carne de vită, pește, pasăre, miel / oaie, porc. Apoi recomanda ficatul, limba, în general carne de la animale care se hrănesc, la rândul lor, mai curat. Şi toată răşina! Uneori, preferă să le facă cuptor.

“El a avut, de asemenea, mâncărurile sale preferate: supă de vită limpede, cu crutoane, pătrunjel și piper, crap pe varză murată, pană de somn, șal cu lămâie, orez sărac, file de pasăre, curcan, ciuperci cu brânză în cuptor. Şi avea şi o slăbiciune dulce: îi plăcea tortul făcut acasă de Buturuga,” a spus fosta menajeră a Ana Aslan.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Realitatea Monden

EkoNews