Influencer român, mort într-un groaznic accident de motor. Avea doar 17 ani!

accident

Tânărul motociclist, aflat pe o motocicletă de mare viteză, a pierdut controlul vehiculului și a intrat pe contrasens. În urma acestei manevre periculoase, s-a ciocnit violent cu un microbuz care circula regulamentar din sens opus, respectând toate regulile de circulație.

Vestea despre tragicul deces al adolescentului s-a răspândit rapid în întreaga comunitate, provocând o durere profundă și o tristețe imensă în rândul tuturor. Familia sa a fost complet devastată de pierderea suferită, fiind copleșită de durere și suferință.

Șoferul microbuzului, implicat în accidentul nefericit, a fost imediat testat cu aparatul etilotest pentru a verifica dacă a consumat alcool. Rezultatul testului a fost negativ, confirmând că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul impactului.

Din nefericire, trei pasageri care se aflau în microbuz au suferit răni și au necesitat îngrijiri medicale de urgență. Aceștia au fost transportați rapid la spital de către echipajele de salvare pentru a primi tratamentul necesar și pentru a se asigura că nu există complicații suplimentare în urma accidentului.

Articol preluat de pe: Realitatea Monden

Articole Recente