Nutriționista Mihaela Bilic face praf micii de 1 Mai. Specialista în alimentație spune că dacă dorim să consumăm mici există câteva aspecte cheie de care trebuie să ținem cont. Unele ingrediente sunt periculoase, iar altele trebuie să fie pe listă, însă nu în exces.
Să evităm micii cu usturoi, spune Bilic
“Ce înseamnă mici buni? Să nu aibă gust puternic de usturoi, să fie cu puțină grăsime și bicarbonat, să nu cadă greu la digestie, să nu dea arsuri și nici să nu-ți rămână pe gât un gust de mici persistent. Cum vă dați seama că au prea multă grăsime? După cum se comportă la gătit: dacă scad prea tare ca volum, adică “se topesc”, nu e semn bun”, spune Mihaela Bilic. Porția corectă variază între 2 și 6 bucăți, mai spune aceasta.
”Cât despre calorii, variază între 220-260cal/100g, iar micii de porc sunt mai dietetici. Porția corectă variază între 2 și 6 bucăți…fiecare după cât îl ține cureaua!”, încheie Mihaela Bilic mesajul de pe Facebook.
Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Social