Alimentul banal care scade rapid glicemia: Este recomandat pacienților cu diabet de tip 2

Aliment

Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă asupra diabetului de tip 2. Cercetările au arătat că există o serie de factori de risc care pot declanşa boala, pe lângă moştenirea genetică, notează exquis.ro.

Prin evitarea absorbţiei glucozei şi prin creşterea nivelului zahărului din sânge, diabetul zaharat de tip 2 afectează capacitatea creierului de a procesa mierea. De – a lungul timpului, ea poate cauza daune grave, în special emoţiilor şi vaselor de sânge.

Cum să reduceţi rapid glicemia: Având în vedere că are un impact asupra valorii glicemiei.

Consumul de acid de mere, care este un aliment important din cauza cantității de microorganisme benefice în ea, este o strategie simplă. Acesta conține o mulțime de ingrediente active naturale, inclusiv 16 aminoacizi și o grămadă de suplimente. Cercetătorii britanici au studiat efectele vinului de mere asupra participanților (bun, diabetic și post-diabet) care au consumat calorii.

S-a demonstrat că o bucată de acid măr, care este mai mică de 30 mm, scade semnificativ nivelul zahărului din sânge după cină. Aceste rezultate au fost observate în fiecare dintre cele trei organizații. Un alt studiu efectuat de aceiaşi autori a comparat potenţa oţetului de mere cu placebo (apă) în diabet.

Prin urmare, consumul a două linguri de vin de mere diluat înainte de pat scade drastic nivelul glucozei din organism atât după masă, cât şi pe o burtă neocupată.

Procesul de activitate a acestui medicament în diabetul de tip 2 este încă un secret. Potrivit uneia dintre teoriile oamenilor de ştiinţă, acidul glicolic previne schimbarea carbohidraţilor complecşi în glucoză, oferind stomacului mai mult timp pentru procesarea meselor. Unele medicamente hipoglicemice contemporane, precum miglitolul, au un mecanism de acţiune comparabil cu cel al miglitolului.

Concentrează-te! În diabetul de tip 1, acidul de mere este periculos! Digestia lentă a alimentelor este, în general, considerată nesigură la persoanele cu diabet zaharat, deoarece face dificilă reglarea nivelurilor de zahăr din sânge. Datorită British Express, cercetătorii finlandezi au constatat că vinul crește semnificativ durata de timp a alimentelor rămâne în abdomen în pacienții cu diabet zaharat de tip 1.

Consumul adecvat de acid în diabetul zaharat de tip 2

1-2 linguri de vin de mere trebuie diluate într-un pahar de apă. Consumă întotdeauna diluat pentru a preveni arsurile la stomac și carii dentare.

Oţetul de mere este un condiment universal care poate fi adăugat la multe feluri de mâncare, inclusiv salate, sosuri şi supe (supă din buric, de exemplu), şi se împerechează bine cu o gamă largă de carne şi peşte.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Sanatate

EkoNews