Războiul gândacilor – Având în vedere căldura ridicată recentă, anul muşcăturii a început la începutul acestui an. Deci, primele cazuri de oameni care au fost înţepaţi de aceste insecte au început să apară. Medicii sunt îngrijoraţi de războiul cu insectele care va fi anunţat pentru perioada următoare.
Conform temperaturilor foarte ridicate, anul gândacilor a început la începutul acestui an. Medicii sunt îngrijoraţi că ar putea fi infectaţi cu o adevărată invazie datorită aerului umed care a explodat în ţara noastră.
Deci, numărul de oameni muşcaţi de aceste insecte ar putea creşte rapid, conform bugetului.
Un razboi cu insecte este raportat in bani.
Tot mai mulţi oameni vizitează spitalul după ce vântul cald a condus naţiunea noastră din cauza muşcăturilor de insecte. Prin urmare, facilităţile din Bucureşti au cunoscut o creştere rapidă a numărului de pacienţi care au fost muşcaţi de aceste muşte, iar medicii iau măsuri de precauţie.
” Fie că mergem la un picnic pe gazon verde, fie că mergem în propria noastră curte, aceste bug-uri există, și aspectele vântului, așa cum ați spus, favorizează un anumit fluid de multiplicare a acestor bug-uri. Prin urmare, anticipăm că oamenii muşcaţi de insecte vor fi în număr mai mare decât în alte timpuri ale istoriei. a spus infecționist Carmen Dorobăț.
Ce ar trebui să facem dacă un gândac ne muşcă?
Oamenii de ştiinţă susţin că este foarte important să fim prudenţi când petrecem timp afară, în special în locurile acoperite de vegetaţie. În plus, trebuie să folosim haine lungi pentru a evita să fim muşcaţi de aceşti dăunători.
Este esenţial să mergem la medic cât mai curând posibil dacă descoperim că am fost muşcaţi de un gândac. După ce gândacul este eliminat de către experţii medicali, bolnavului i se dau antibiotice pentru a opri boala Lyme, pe care unii dintre aceşti dăunători o pot transmite.
De asemenea, 14-21 de timp departe de momentul în care am fost mușcat, avem nevoie pentru a efectua teste de sânge pentru a vedea dacă suntem și în pericol.
” Persoana trebuie tratată rapid cu antibiotice. Să încercăm să profilăm debutul acestei afecțiuni dacă a fost mușcat de o căpușă care transportă bacteria care cauzează boala bacteriană prin ceea ce este cunoscut sub numele de tratament antimicrobian, care este dat un antimicrobiene ca acea persoană.
14-21 zile după muşcătură, trebuie să faci analize de sânge. Prin urmare, este înţelept să raportăm medicului infecţionist când există o muşcătură de căpuşă prezentă, sau chiar dacă bănuim că există doar o muşcătură de căpuşă,” a declarat Carmen Dorobăţ.
Articol realizat de echipa EkoNews.ro
Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Sanatate