Cum au încercat doi indivizi să șantajeze familia marelui pilot de Formula 1 Michael Schumacher

pilot

Aceste două persoane le-au spus colaboratorilor familiei septuplului campion mondial, între 1994 şi 2004, că sunt în posesia unor date pe care familia nu le doreşte expuse în presă.

Tentativa de șantaj asupra familiei legendarului pilot de Formula 1 Michael Schumacher de către doi indivizi

Pentru a împiedica difuzarea acestor date pe “darknet”, cei doi au cerut familiei milioane de euro, a precizat parchetul, fără a preciza despre ce date este vorba. Arestaţi de poliţie miercurea trecută în parcarea unui supermarket din Frankfurt, cei doi bărbaţi trimiseseră familiei Schumacher elemente care le-ar fi putut dovedi afirmaţiile.

În ziua arestării celor doi presupuşi şantajişti au fost percheziţionate în total opt locaţii: locuinţele lor principale, a doua locuinţă a tatălui şi locul de muncă din Konstanz, precum şi alte locaţii din Solingen. Mai multe suporturi informatice au fost confiscate şi sunt în prezent evaluate.

Pilotull german (55 de ani) a suferit un traumatism cranian grav în urma unui accident de schi în decembrie 2013, în staţiunea franceză Méribel, şi este în prezent tratat la domiciliu. După ce a petrecut şase luni în comă indusă, aproape nicio informaţie nu a fost publicată de atunci cu privire la starea sa de sănătate.

Tatăl şi fiul au fost aduşi în faţa instanţei din Wuppertal joi, pentru a fi încarceraţi. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă până la cinci ani de închisoare.

Articol preluat de pe: Realitatea Sport

Articole Recente