Yale lansează Linus L2 în România: O nouă eră a securității inteligente la domiciliu

Yale

Yale, o companie cunoscută pentru soluțiile sale de securitate, a anunțat lansarea unui nou sistem de blocare inteligentă pe piața românească. Noua generație, numită Linus L2, promite să ofere utilizatorilor un grad mai ridicat de securitate.

Linus L2 are o serie de caracteristici de ultimă oră care sunt potrivite pentru nevoile contemporane, inclusiv capacitatea de a bloca sau debloca ușa de la sine. Când ușa se închide și utilizatorul se apropie pentru a debloca accesul, încuietoarea se va activa automat, fără a fi nevoie de o cheie fizică. În plus, încuietoarea poate fi configurată să se încuie sau să se deblocheze la intervale prestabilite, ceea ce facilitează accesul la orele zilnice regulate și sporește securitatea pe timp de noapte.

Ce caracteristici include Yale Linus L2 blocare?

Potrivit unui sondaj efectuat la Yale, 64% dintre europeni consideră că o blocare inteligentă le va spori securitatea la domiciliu. Această percepție evidențiază tendința tot mai mare de a adopta tehnologii inovatoare pentru a spori securitatea internă.

Încuietoarea inteligentă Linus L2 are acum WiFi încorporat, eliminând necesitatea de a cumpăra un al doilea dispozitiv pentru conectivitate la distanță. Chiar și atunci când nu sunt acasă, utilizatorii pot verifica și gestiona starea de blocare direct din aplicația Yale Home.

Linus L2 este, de asemenea, compatibil cu alte inteligente Dispozitive Yale ca Yale Dot. Cu ajutorul acestui accesoriu, uşa poate fi descuiată sau încuiată pe un telefon mobil cu o singură atingere fără ca aplicaţia să fie deschisă.

Pe lângă funcționalitățile avansate, noul sistem de blocare inteligentă este și mai compact și mai durabil, folosind cu 20% mai puțin material decât modelul anterior. Încuietoarea este alimentată de o baterie reîncărcabilă, care poate oferi până la șase luni de autonomie pe o singură sarcină, și care vă va notifica când bateria atinge nivelul maxim.

Disponibil la comercianţii locali, Yale Linus L2 are un preţ de aproximativ 1, 119 lei.

EkoNews.ro

Articole Recente