A fost găsit trupul tânărului de 23 de ani dat dispărut în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea

tânăr

Tânărul de 23 de ani, din Haţeg, dat dispărut în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, a fost găsit şi extras din apă.

Trupul acestuia a fost observat, miercuri, 24 aprilie, de un pompier militar care se afla în timpul liber şi s-a întâlnit cu fratele victimei în zona lacului, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

La solicitarea fratelui victimei, pompierul s-a deplasat în locul unde s-a presupus că s-a înecat bărbatul, pentru a verifica dacă apa a scos corpul la suprafaţă. Acolo au văzut trupul victimei, după care au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

“În urma apelului telefonic, două echipaje de pompieri, din Hunedoara şi Toteşti, s-au deplasat cu o barcă şi cu o autospecială de intervenţie, iar după scoaterea la mal a corpului bărbatului înecat au fost anunţate atât poliţia cât şi Serviciul de Medicină Legală”, a precizat sursa citată.

Tânărul de 23 de ani, din Haţeg, a fost dat dispărut duminică, 14 aprilie. În operaţiunile de căutare, care s-au derulat trei zile la rând, a fost utilizat şi un detector care utilizează inteligenţa artificială. La activităţile de căutare au luat parte scafandri din structurile Salvamont-Salvaspeo din judeţele Hunedoara, Gorj, Mureş şi Harghita şi pompieri militari din cadrul ISU Hunedoara.

 

Articole Recente