Momentul în care o polițistă din Cluj îi pulverizează în față unui coleg spray lacrimogen, în timp ce acesta încerca să imobilizeze un individ agresiv VIDEO

polițistă

O polițistă din Cluj îi pulverizează în față unui coleg spray lacrimogen FOTO captură video

Imagini incredibile au fost surprinse miercuri, 8 mai, în Cluj-Napoca. O polițistă a fost filmată de un martor în timp ce părea să dea cu spray lacrimogen chiar în fața propriului coleg, care se lupta cu disperare să imobilizeze un agresor, în mașina de poliție.

Vizibil surescitată, tânăra polițistă îndreaptă spray-ul și pulverizează de mai multe ori înspre cei doi bărbați implicați în luptă, scrie Ziua de Cluj, citată de stirileprotv.ro.

Substanța lacrimogenă l-a afectat, normal, nu doar pe agresorul recalcitrant, ci și pe polițistul care se lupta cu el și era strâns lipit de acesta.

Conform unui martor citat de publicația clujeană, suspectul ar fi agresat mai mulți copii și a continuat să-i lovească inclusiv după sosirea echipajului de poliție.

Oamenii legii au încercat să-l imobilizeze, iar agentul s-a angrenat într-o luptă corp la corp cu agresorul, dată pe bancheta din spate a mașinii de poliție.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Actualitate Ziare.com

Articole Recente