Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie recentă în care apare tatăl ei: Nemuritorul meu. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute

Alain Delon

Anouchka Delon a publicat pe Instagram o fotografie a tatălui ei, Alain Delon, “cu permisiunea acestuia”. Actorul, care a fost plasat recent sub tutelă consolidată, apare fragil, cu barbă, dar cu ochii săi albaștri încă pătrunzători.

“Vineri dimineaţă am făcut o fotografie cu tatăl meu. Doar pentru mine. Un suvenir din timpul petrecut împreună. Faptul că am luat micul dejun cu el îmi dă o recunoştinţă infinită. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute”, a scris Anouchka Delon.

Mesajul face trimitere la conflictul care a izbucnit de câteva luni între ea şi fraţii ei Anthony şi Alain-Fabien, pe tema stării de sănătate a tatălui lor, în vârstă de 88 de ani, şi a locului de reşedinţă al acestuia.

“Mi s-a părut că era chipeş. Cu ochii lui albaştri, vii, luptători, care îmi dădeau o forţă inimaginabilă“, a adaugat Anouchka Delon, transmite News.ro. “Propriul meu nemuritor. I-am arătat fotografia şi i s-a părut frumoasă, atât de frumoasă încât l-am întrebat dacă pot să o împărtăşesc cu voi, publicul său care ţine la el. Aşa că, iat-o, cu acordul său. Iar răspunsul lui la îngrijorările voastre este ‘nu vă faceţi griji'”.

Tensiuni în familie. Alain Delon va depune o plângere împotriva fiului său, Anthony: „Ce tată ar putea să suporte asta?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De la începutul anului, pe măsură ce starea de sănătate a lui Alain Delon s-a deteriorat, cei trei copii ai săi s-au certat la tribunal şi în mass-media. După ce au exclus-o pe Hiromi Rollin, care pretindea că este iubita sa, copiii actorului nu au reuşit să se pună de acord asupra locului unde ar trebui să stea tatăl lor – la Douchy, în regiunea Loiret, sau în Elveţia – ori asupra tratamentului pe care ar trebui să îl primească.

Fiica lui Alain Delon reacționează după scandalul izbucnit în familia sa: “Nu sunt fata unui portofel”

Anthony insistă ca Alain Delon ar trebui să locuiască în Douchy, unde și stă, în timp ce Anouchka ar prefera ca acesta să fie tratat în Elveţia, unde locuieşte ea.

La începutul lunii aprilie, tribunalul din Montargis a decis să îl plaseze pe Alain Delon sub tutelă consolidată, pentru a-l proteja pe acesta şi bunurile sale.

Articole Recente