Fiul lui Michael Douglas s-a despărțit de mama copiilor săi, iar acum se luptă pentru custodia copiilor. Cameron a făcut șapte ani de închisoare

Michael Douglas

Cameron, fiul lui Michael Douglas și al primei sale soții, Diandra Luker, a cerut custodie comună pentru cei doi copii pe care îi are cu fosta lui parteneră, Vivian Thibes.

Potrivit documentelor depuse în instanță și obținute de jurnaliștii de la People, Cameron Douglas, în vârstă de 45 de ani, a solicitat custodie comună și împărțirea responsabilităților pentru cei doi copii pe care îi are cu Vivian – Lua Izzy, de șase ani și Ryder Thibes, de trei ani.

Citește și: Cameron, fiul cel mare al lui Michael Douglas, dezvăluiri despre trecutul întunecat: „Nu le voi ascunde copiilor nimic!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conform sursei citate, oricare dintre ei ar urma să-și vadă copiii chiar și când aceștia se află la celălalt părinte. Printre altele, își vor petrece sfârșitul de săptămână și vacanțele alternativ, dar fiecare părinte trebuie să-și de acordul pentru fiecare vacanță a copiilor în afara Californiei.

De asemenea, ei vor fi nevoiți să se consulte cu privire la alegerea școlilor copiilor, dar și în cazul unor decizii privind starea de sănătate.

Cererea lui Douglas reprezintă un răspuns la petiția depusă de Thibes săptămâna trecută, care a cerut custodia totală a celor doi copii, dar care cuprindea un program de vizită pentru Cameron, precum și solicitarea de a achita toate taxele legale.

Citește și: Cum arată la 44 de ani fiul tatuat al lui Michael Douglas, care seamănă leit cu celebrul actor. De ce a făcut Cameron șapte ani de închisoare

În urmă cu câteva luni, Cameron a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai lui, Ryde, de trei ani și Lua, de șase ani.

„Cu siguranță nu le voi ascunde nimic. Ideea este să fiu într-o poziție în care mă simt bine și îi fac să se simtă bine. Toate acele lucruri sunt în trecut. Cel mult vor deveni niște povești de spus la un foc de tabără”, a mai mărturisit el.

Citește și: Este copia fidelă a tatălui său. Fiul lui Michael Douglas, sex-simbol tatuat 

De asemenea, acesta a recunoscut că să devină părinte l-a ajutat să privească viața în alt fel și, în plus, a avut un rol major în recuperare.

„Nu pot să nu fiu hiper conștient că micile trăsături pe care le văd la copiii mei sau să nu mă gândesc că ar putea să-mi calce pe urme. Cred că e important, însă, să le fiu alături, să-i îndrum spre o direcție în care pot folosi totul într-un mod pozitiv”, a mai spus el.

„Stilul meu de viață este despre a-mi păstra sănătatea și puterea de concentrare. Nu e nimic mai frumos decât cei doi copii ai mei care mă țin concentrat. La fel și mama lor, Viviane, care este o mamă extraordinară și mă ajută în fiecare zi”, a mai explicat fiul lui Michael Douglas.

Cameron Douglas a făcut șapte ani de închisoare

Fiul cel mare al lui Michael Douglas e în lumea filmului de multă vreme, din anii ’90, dar nu a apărut în multe roluri. Acesta a făcut și șapte ani de închisoare din cauza unor infracțiuni legate de droguri. A fost eliberat în 2016 și a devenit tată de fată un an mai târziu. Acum cinci luni, iubita lui a adus pe lume și un băiețel.

După ce și-a ispășit pedeapsa, Cameron a spus că tatăl său și actuala soție a acestuia, Catherine Zeta-Jones, nu au renunțat niciodată la el. “Familia nu m-a părăsit niciodată, nici măcar pentru o secundă. Catherine a venit din Țara Galilor și a urcat până sus prin talent și determinare. Ea nu renunță niciodată la nimic și nu a renunțat nici la mine. Dragostea familiei mele m-a ajutat să trec peste cele mai negre zile”, spunea Cameron acum ceva vreme.

Citește și: Povestea lui Michael Douglas, actorul de două Oscaruri: Cariera a fost cel mai important lucru din viaţa mea, urmată de căsnicie şi copii

Cameron Douglas a avut o tinerețe zbuciumată. În 2009 a fost arestat după ce poliția l-a găsit cu aproape jumătate de kilogram de metamfetamină într-un hotel din New York și l-a acuzat de intenție de distribuire. Pedeapsa inițială de cinci ani i-a fost extinsă după ce în 2011 a recunoscut că a introdus droguri în închisoare.

Cameron este fiul lui Michael Douglas și al primei lui soții, Diandra Luker. Acesta a jucat cu tatăl său în 2003, în filmul “It Runs in the Family” și se vor reuni pentru încă un proiect, drama “Blood Knot”.

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente