Tururi Gratuite AMTeatru, duminica la ora 15

AMTeatru

Tururi Gratuite AMTeatru, duminica la ora 15

 

”Turul ghidat de teatru oferit de AMteatru a fost cu adevărat remarcabil din mai multe perspective. În primul rând, dumneavoastră domnule Mădălin cât și domnișoara Andruni, nu doar că ne-ati oferit recomandări inspirate despre spectacolele de teatru din București, dar ati reușit să ne insuflati pasiune, atât nouă cât și celor două fete ale noastre, pentru lumea teatrului, prin informații detaliate despre istoria teatrelor și a clădirilor în care se desfășoară spectacolele. Fiecare poveste spusă a fost plină de noutate și de curiozități fascinante, transformând turul într-o călătorie captivantă prin universul teatrului din București. Va mulțumim! Ne veți avea alături de dvs și la următoarele tururi.” (Lorena Elena)

”Multumim pentru turul propus! A fost interesant și instructiv, în compania unor oameni de calitate! Utile și recomandările pentru spectacole noi!” (Sanda Brasla)

”Un tur interesant, bine gândit, documentat și frumos prezentat! Vă doresc succes în activitate!” (Tania Popescu)

 

Am început cu o parte dintre reacțiile participanților, disponibile online pe conturile sociale ale platformei AMTeatru și le mulțumim frumos celor care ne-au însoțit în primele două trasee! Duminica viitoare la ora 15 va avea loc ce-a de-a treia și ultima plimbare din această lună pentru iubitorii de teatru din București. Platforma AMTeatru a lansat un program în premieră de promovare a teatrelor bucureștene, sub forma unor tururi interactive gratuite, plus recomandări proaspete și ponturi despre producțiile MUST SEE care se joacă în luna respectivă. Dacă în primele două duminici am călătorit în perimetrul Universitate, Calea Victoriei, Cișmigiu, Splai, Piața Amzei, Magheru, Grădina Icoanei, pentru duminica viitoare este pregătit un traseu prin Centrul Vechi, Piața Unirii, Cartierul Evreiesc.

Înscrierile cu anticipație de minim 24 ore sunt obligatorii în formularul Tur Gratuit AMTeatru disponibil pe platforma www.AMTeatru.ro sau pe conturile sociale AMTeatru.

EkoNews.ro

Articole Recente