Totem Digital, parte din rețeaua DOOH Premium, Eko Group în locația ANIMAX – Avansând îngrijirea preventivă prin tehnologie

ANIMAX

ANIMAX, în colaborare cu Eko Group, utilizează totemuri digitale pentru a îmbunătăți accesul la îngrijirea preventivă a animalelor, oferind o abordare proactivă în menținerea sănătății acestora.

Ușurință în Programarea Regulată

Totemurile digitale facilitează programarea simplă și eficientă a controalelor regulate, asigurând că fiecare animal primește atenția medicală necesară la timp. Această funcție ajută la prevenirea condițiilor de sănătate care pot deveni grave dacă nu sunt detectate și tratate rapid.

Acces la Informații de Sănătate și Educație

Proprietarii de animale au la dispoziție, prin intermediul totemurilor, acces instant la informații esențiale despre sănătatea animalelor lor, inclusiv sfaturi pentru o dietă adecvată și exerciții fizice recomandate. Acest acces facilitează o mai bună înțelegere a aspectelor cheie care contribuie la o viață lungă și sănătoasă pentru animalele de companie.

Monitorizare Continuă a Sănătății

Totemurile oferă funcționalități de monitorizare care alertează proprietarii și personalul clinic despre apropierea controalelor medicale sau necesitatea reînnoirii rețetelor. Această monitorizare continuă asigură că niciun aspect important al îngrijirii preventive nu este neglijat.

Integrare și Analiză de Date

Prin colectarea și analiza datelor de sănătate, totemurile permit ANIMAX să identifice tendințe și modele în sănătatea animalelor pe care le servesc. Această analiză detaliată ajută la ajustarea și îmbunătățirea strategiilor de îngrijire preventivă, personalizând tratamentul în funcție de nevoile specifice ale fiecărui animal.

Feedback pentru Îmbunătățiri Continue

Sistemul de feedback integrat în totemuri permite colectarea opiniilor și sugestiilor de la clienți, oferind ANIMAX informații prețioase pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor. Această retroacție directă este crucială pentru adaptarea și optimizarea experienței clienților în clinică.

Introducerea totemurilor digitale la ANIMAX marchează un pas important în evoluția îngrijirii animalelor, punând la dispoziție o tehnologie care nu doar simplifică gestionarea medicală, dar îmbunătățește și calitatea vieții animalelor de companie. Această inițiativă demonstrează angajamentul ANIMAX de a oferi servicii veterinare excepționale, adaptate nevoilor moderne ale proprietarilor și animalelor lor.

Articole Recente