Totem Digital, parte din reteaua DOOH Premium, Eko Group în locația Clinica UP Medical, Str. Gheorghe Stâlpenu, Nr 8, Sect 1, București

eko group

Vizualizarea de Înaltă Rezoluție: Impactul asupra afacerii

Eko Group aduce inovație și interactivitate în cadrul Clinicii UP Medical printr-un totem digital modern, inclus în rețeaua sa DOOH Premium. Acest serviciu oferit de Eko Group nu doar că eficientizează comunicarea între clinica și pacienții săi, dar și sporește impactul vizual și informativ al campaniilor de marketing ale clinicii.

Strategic plasat într-un loc vizibil din clinica, totemul digital servește drept un centru interactiv de informații și comunicare. Pacienții sunt întâmpinați cu un flux constant de informații actualizate despre serviciile clinicii, profilurile medicilor, orarele disponibile și sfaturi de sănătate relevante. Această accesibilitate îmbunătățește experiența utilizatorului, facilitând o mai bună înțelegere a opțiunilor de tratament disponibile și a procedurilor clinicii.

Modernizarea Experienței Pacienților la Clinica UP Medical

Eko Group a proiectat totemul cu o interfață ușor de utilizat, care permite pacienților să interacționeze direct cu conținutul. 

Aceasta include capacitatea de a naviga prin diferitele categorii de informații, de a se înregistra pentru programări și de a primi confirmări instant pentru serviciile selectate. Interactivitatea totemului nu numai că reduce timpul de așteptare, dar și încurajează pacienții să devină mai activi în gestionarea sănătății lor.

În plus, totemul colectează date esențiale privind preferințele și comportamentul pacienților, furnizând clinicii și Eko Group informații valoroase care pot fi utilizate pentru a personaliza și îmbunătăți continuu campaniile de marketing.

Articole Recente