Doliu în lumea fotbalului. A murit Cesar Luis Menotti, fostul selecționer de aur al Argentinei

Cesar Luis Menotti

“Federaţia Argentiniană de Fotbal anunţă cu regret şi cu profundă tristeţe decesul lui Luis César Menotti, director al echipelor naţionale şi fost antrenor campion mondial”, a notat AFA în sociial media.

Pe lângă perioada petrecută la naţionala Argentinei, Menotti a antrenat şi FC Barcelona şi Boca Juniors, acumulând o carieră remarcabilă şi lăsând o amprentă de neşters în lumea fotbalului.

Antrenorul legendar ajunsese să fie îngrijit cu maximă atenție de medici, la sfârșitul lunii martie, din cauza unui caz sever de anemie care s-a complicat cu tromboflebită, informează site-ul ole.com.

Cesar Luis Menotti era conștient, însă era foarte slăbit și, din acest motiv, externarea lui a fost amânată până pe 10 aprilie.

„Este bine, lucid și dornic să plece acasă”, menționase un apropiat al lui Menotti pentru sursa citată, la scurt timp după internare.

Cesar Luis Menotti evita până în ultima clipă mersul la medic

Cesar Luis Menotti avea ca obicei să evite până în ultimul moment să meargă la doctor, ceea ce l-a făcut să ajungă internat pentru că anemia lui devenise severă.

EkoNews.ro

Articole Recente