Cel puţin doi morţi şi 23 de răniţi într-un atac cu cuţitul într-un spital din China. Alertă maximă în rândul autorităților

china
image

Bilanț tragic după un atac cu cuțitul la un spital din sud-vestul Chinei. Vorbim despre două persoane ucise și alte câteva rănite, relatează BBC.

Atacul a avut loc la ora locală 13:20 (05:20 GMT) la Spitalul Popular Zhenxiong din provincia Yunnan, a informat presa de stat.

Cel puțin 23 de persoane au fost rănite în atac, dar cifre nu sunt definitive, potrivit rapoartelor.

Cel puţin 19 morţi în sudul Chinei, în urma surpării unei autostrăzi. 28 de vehicule şi 49 de persoane, surprinse: tragedie uriașă VIDEO

Imaginile publicate de The Paper din China au arătat un bărbat în negru, care părea să țină un cuțit în mână. Un alt bărbat stătea în fața lui în acea fotografie.

În imaginile respective se puteau observa, de asemenea, vehicule de poliție și cel puțin o 12 ofițeri de poliție în afara spitalului. Intrarea în parcarea spitalului a fost și ea izolată.

Unele rapoarte spun că autoritățile au efectuat o arestare, dar detaliile în acest sens sunt încă neclare.Armele de foc sunt interzise în China, dar țara s-a confruntat în ultimii ani cu un val de înjunghieri în masă în locuri publice.

Un mort şi 22 de răniţi într-o explozie produsă la un restaurant de pui prăjit din China. Mobilizare impresionată de forțe la fața locului – VIDEO

În august anul trecut, două persoane au fost ucise și alte șapte au fost rănite după ce un bărbat cunoscut ca având antecedente în ceea ce privește bolile mintale a atacat cu un cuțit un grup de oameni, într-un cartier rezidențial din Yunnan.

În iulie același an, şase persoane au fost ucise şi una a fost rănită într-un atac cu cuţitul, comis la primele ore ale dimineţii, în faţa unei grădiniţe din Guangdong, în sudul Chinei

Articole Recente