Burrito cu bacon – Rețeta unui mic dejun rapid și savuros

Burrito

Cum se prepară Burrito cu bacon – Rețeta unui mic dejun rapid și savuros:

Așază feliile de bacon într-o tavă tapetata cu hârtie de copt și pune-l la cuptor până devine crispy și rumenit.

Într-un bol, amestecă două ouă ca pentru omletă. Condimentează cu sare și piper. Coace omleta într-o tigaie unsă cu puțin ulei de floarea soarelui, la foc mediu, până obții o omletă de formă unei clătite. După ce s-a copt, rade mozzarella ca să se topească. Adaugă puțin pătrunjel verde tocat mărunt peste omletă pentru un plus de savoare.

Feliază roșiile și avocado.

Unge lipia cu crema de brânză, așază în mijloc feliile de avocado și de roșii, adaugă feliile de bacon, apoi așază omletă rulată deasupra. Rulează strâns lipia până obții un rulou. Rumenește burrito-ul pe toate părțile, în tigaia încinsă.

Servește acest burrito cald! Este super gustos și se prepară într-un timp foarte scurt.

Încearcă și rețeta de Quesadilla picantă cu pui și șuncă sau poți pregăti o Shaorma savuroasă.

Pentru zilele de post, îți recomandăm și rețeta de Burrito vegetarian de post.

Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

Articole Recente