Armonii Dulci: Povestea Tortului cu Bezele, Krant și Jeleu

tort

Armonii Dulci: Povestea Tortului cu Bezele, Krant și Jeleu

Am adăugat zahăr și a continuat să se amestece până când am avut o bezele fermă după amestecarea albumelor cu o pulbere de sare. Gălbenuşurile le-au amestecat cu untul topit înainte de a le muta încet de jos în bezele. Am folosit mişcări de jos în sus pentru a încorpora făină şi nuc, ambele la pământ. Am folosit o tavă cu margini detaşabile, mărimea 35 / 24 cm, tapiţată cu hârtie de copt, întinsă compoziţia în tavă. Am setat cuptorul la 180 de grade, am pus tava în cuptor, și copt compoziția până când a trecut testul scobitoare (am obiceiul de a ajusta timpul de copt prin utilizarea testului scobitoare din când în când). Am scos tava din cuptor, am scos blatul şi am lăsat-o să se răcească.

Am adăugat zahăr și a continuat să se amestece până când am avut o bezele fermă după amestecarea bine cu o pulbere de sare. Gălbenuşurile le-au amestecat cu untul topit înainte de a le muta încet de jos în bezele. Am adăugat încet făină mişcându-mă de jos în sus. Am folosit testul scobitoarei, am pus compoziţia în tavă şi am copt tava. Am scos tava din cuptor ca să răcesc suprafaţa.

Krant: Am pus zahărul la caramel, am adăugat nucă, am amestecat bine, apoi am răspândit krantul obţinut pe un fund uns cu ulei, l-am lăsat să se răcească bine, apoi l-am tăiat robotului.

Jelly: Într – un clichet, am combinat boabele congelate şi zahărul până când zahărul s – a topit, apoi le – am amestecat bine cu un mixer, am adăugat amidonul şi le – am omogenizat. L-am amestecat continuu până când a început să se îngroaşe şi avea nevoie de minim 2-3 sprâncene. Am scos foşii de pe patinoar şi am adăugat gelatină hidratată în apa rece. Am lăsat vreo 15 minute să răcească jeleul.

Frână: Am pus într-un castron rece crema eliminat din frigider, a adăugat zahăr vanilie și amestecat până când am primit o cremă nu foarte ferm.

Sirop pentru un blat 2 Am diluat restul laptelui cu zahăr şi puţin zahăr timp de două minute înainte de a adăuga restul laptelui.

Am pus top 1, am întins jeleul de mure, l-am lăsat să se strângă, şi am luat crema împachetând-o în folie alimentară, şi apoi am acoperit-o cu folie de acetat pe lateral.

Cremă: Într-un bol de oțel inoxidabil am pus 500 g mascarpone, 250 g nutella și 220 g cremă, am amestecat 4 – 5 min. Am luat 3 linguri de frişcă şi leam amestecat cu 150 g de nutella. Crema rămasă a fost împărţită în două părţi egale, una din care am plecat în acest fel, iar cealaltă am amestecat krantul divizat.

Am băgat blatul 2, l-am pus deasupra cremei, am întins crema simplă cu krantul şi am tras nişte linii cu furculiţa după ce jeleul avea consistenţă stabilă. Am răcit tortul timp de trei ore, apoi l-am separat, am tăiat marginile, apoi am tăiat tortul în 24 de bucăţi, şi l-am aranjat ornat cu crema deasupra şi nutella.

Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

Articole Recente