Inundații pe DN1. Șoseaua, blocată de aluviuni în zona gării din Sinaia. Traficul a fost reluat în jurul orei 17:00

DN1

Traficul a fost reluat, alternativ, pe DN1 Ploieşti – Braşov, pe centura staţiunii Sinaia, după extragerea parţială a apei pluviale acumulate pe carosabil, în urma unei ploi torenţiale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul a fost reluat, alternativ, pe DN1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 123+300 metri, pe centura staţiunii Sinaia, judeţul Prahova, după extragerea parţială a apei pluviale acumulate pe carosabil.

Se acţionează pentru dirijare, valorile de circulaţie fiind crescute.

Se estimează ca traficul să revină la condiţii normale după ora 17,00, precizează sursa citată.

Traficul a fost oprit pe DN1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 123+300 de metri, pe centura staţiunii Sinaia, din cauza aluviunilor scurse pe carosabil în urma ploii torenţiale.

Știrea originală

Traficul este oprit pe DN1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 123+300 de metri, pe centura Staţiunii Sinaia, judeţul Prahova, din cauza aluviunilor scurse pe carosabil în urma ploii torenţiale, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, se acţionează pentru degajarea suprafeţei de rulare.

ISU Prahova mai anunţă că pompierii militari din cadrul Detaşamentului Sinaia intervin cu o autospecială de stingere pentru evacuarea apei de pe carosabil în zona gării din oraşul Sinaia.

Distanţa afectată este de aproximativ 300 de metri. De asemenea, au mai fost solicitări pentru străzile M. Kogălniceanu şi Furnică, unde intervine Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sinaia.

Articole Recente