Mini cheesecake – Desertul fin și delicios

Cum se prepara Mini cheesecake – Desertul fin și delicios:

 Mărunțește biscuiții într-un blender. Pune-i într-un castron, adaugă untul și amestecă să obții un pesmet legat. 

Într-un bol mare, pune crema de brânză, ouăle, un praf de sare, zahărul pudră, esența de vanilie. Amestecă bine toate ingredientele cu ajutorul unui mixer. Încorporează amidonul, mixând bine. 

Pregătește o tavă de mono forme (de brioșe) și pune hârtii de copt. Adaugă câte o lingură din pesmetul de biscuiți și presează ușor să formezi baza desertului. Adaugă câte o lingură din compoziția de brânză.

Coace mini cheesecake-ul în cuptorul preîncălzit, la 160 grade C, timp de 20-30 de minute sau până se rumenește frumos deasupra.

După coacere, scoate tava din cuptor și lasă la răcit.

Pune sos de caramel și arahide coapte sau gem de căpșuni și servește cu poftă. Este un desert delicios și ușor de pregătit.

   

Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

Articole Recente

EkoNews