Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

friptură

Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă:

Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și taie ardeii grași în fâșii subțiri.

Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare și adaugă ardeii tăiați. Condimentează cu sare, piper și coriandru uscat. Adaugă puțin chilli și puțin ardei uscat jalapeno. Ține pe foc până devin ușor crispy.

Mărunțește carnea și păstrează sosul rămas.

Trece fiecare lipie prin sosul rămas de la carne, apoi pune-o în tigaia încinsă 5 secunde. Umple fiecare lipie de tacos cu carne, ardei gras. Presară deasupra cașcaval ras. Prăjește ușor pe ambele părți fiecare taco obținut.

Servește tacos-urile calde și pregătește-te să te bucuri de o masă delicioasă și reconfortantă! Gustare excelentă pentru o cină rapidă într-o seară aglomerată sau pentru o petrecere cu prietenii, acești tacos cu friptură rămasă vor fi cu siguranță apreciați de toată lumea!

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

Articole Recente