Mihai Dragomir a câștigat finala „Chefi la cuţite”, sezonul 13 / Premiu de 30.000 de Euro

Mihai Dragomir

Primul sezon „Chefi la cuțite” cu noii chefi Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Alexandru Sautner şi Ştefan Popescu a fost câștigat de Mihai Dragomir.

Dragomir, concurentul lui chef Alexandru Sautner, pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de Euro.

„Nu-mi vine să cred. Parcă m-a lovit un tsunami, efectiv m-au lăsat picioarele! Sunt în stare de șoc. Am câștigat războiul și i-am făcut mândri pe chefi. Nu-mi vine să cred că premiul ăsta îmi aparține, că pe farfuria asta scrie chef Mihai Dragomir. Toată munca pe care am depus-o de acum șase ani de când am fost eliminat din bootcamp până în momentul ăsta am muncit pentru acest titlu. Sunt atât de mândru de tot!”, a fost reacția lui Mihai Dragomir, potrivit a1.ro.

„Sunt cel mai bucuros om din lume! Nu știu când am fost ultima dată așa de fericit. Doamne, cât am sperat să câștig sezonul ăsta, e victoria lui Mihai”, a spus chef Alexandru Sautner.

Pe locul doi a fost cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki. Așadar, finalista a câștigat o experiență inedită la EURO 2024.

„L-am felicitat pe Mihai pentru că a meritat. Am luptat cât am putut cu toate puterile mele. Știu ce am făcut în farfurie, sunt mândră și nu am plecat cu mâna goală. Sunt locul doi în sezonul 13 Chefi la cuțite, un vis”, a zis Lăcrămioara Pintilie cu zâmbetul pe buze.

Marți seară, nouă competitori au trecut prin cele trei probe ale semifinalei, iar în deschiderea ediţiei de azi Irina Fodor a anunțat numele finaliştilor.

Toți foștii concurenți ai acestui sezon au venit miercuri seară să ajute finaliștii.

Etapa din această seară i-a provocat pe cei trei finalişti să îşi alcătuiască câte o echipă din foştii concurenţi şi să gătească un meniu cu aperitiv, fel principal şi desert, jurizat de specialişti din domeniul gastronomic.

Care sunt echipele finaliștilor

Mihai Dragomir, Lăcrămioara Pintilie și Lucica Susanu s-au gândit foarte bine la cei alături de care își doresc să gătească. Aceștia au scos la iveală cele mai neașteptate strategii ce ar putea să-i aducă mai aproape de marele premiu.

Așadar, primul concurent pe care Mihai Dragomir l-a luat în echipa lui din Finala Chefi la cuțite sezonul 13 a fost chiar Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia. Decizia lui a fost o „lovitură” dureroasă pentru Lucica Susanu.

„Șoc, ce înseamnă asta?! Am avut nevoie de câteva minute să realizez ce se întâmplă”, a fost reacția juratului cu tunică verde, potrivit a1.ro.

Lăcrămioara Pintilie a decis ca Antonio Ștefănescu să gătească alături de ea în ultima etapă a competiției. Prima alegere a Lucicăi Susanu a luat pe toată lumea prin surprindere. Aceasta a hotărât ca Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) să facă parte din echipa ei.

Cea de-a doua concurentă pe care Mihai Dragomir a numit-o a fost Raisa (Nicoleta Sima). Din echipa tânărului mai fac parte: Claudia Sauliuc, Iulia Creangă, dar și pe Varză.

Cuțitul de aur din echipa roz îi mai are alături pe Andrea Recaldin, Adnana Mihaela Irimia, Dumitru Arun Vasile și Cătălin Țociu în Finala Chefi la cuțite, sezonul 13.

De asemenea, Lucica Susanu a „lovit” puternic în Mihai Dragomir alegându-l pe Mario Mădălin Dumitru. Chef Alexandru Sautner a răbufnit când a văzut „mișcarea” dură a concurentei lui chef Orlando Zaharia.

Concurenta din echipa verde a mai luat-o în echipa ei și pe Tatiana Găman, dar și pe Alexandra Gabriela Veber. Ultima alegere a Lucicăi Susanu a fost Bogdan Năstase.

„Eu cred că asta nu e sănătoasă la cap! Alexandra o urăște pe Lucia! Ea i-a luat locul Alexandrei în Finală. Asta e în stare să-i arunce sare în mâncare, nu a fost o mișcare deșteaptă”, a fost reacția lui Mihai Dragomir.

Ultima alegere a finalistului din echipa galbenă l-a făcut pe chef Orlando Zaharia să „explodeze”: „Cum e posibil? V-ați aliat împotriva mea! Atât am avut de zis, respect!”.

Sezonul 13 a început la data de 18 martie şi este primul fără chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

Articol preluat de pe: Hotnews Life

Articole Recente