Legătura nebănuită dintre înghețată și compatibilitatea în relația de cuplu. Ce spune aroma preferată despre voi doi

înghețată

La primele întâlniri, vă propuneţi să ieşiţi la restaurant, să gustaţi din preparate sofisticate şi băuturi fine, dar cea mai bună opţiune ar fi doar să ieşiţi la o înghețată. Un studiu realizat de o echipă coordonată de medicul neurolog Alan Hirsch din Chicago, SUA, a arătat că un indicator al compatibilității unui cuplu ar putea fi aroma preferată de înghețată. Neurologul a evidenţiat trăsăturile de personalitate care pot afecta o relație romantică.

Studiul a subliniat că, în majoritatea cazurilor, a avea o aromă de înghețată preferată diferită de cea a partenerului este cel mai bun aspect pentru a avea parte de fericire în cuplu.

Căpşuni

Logici, atenţi și intuitivi, cei care aleg aromele fructate cântăresc cu atenție toate opțiunile înainte de a lua o decizie. De asemenea, gândesc strategii în liniște, fără să atragă atenţia prea mult asupra lor. Sunt timizi și rezervați, de aceea aleg să cunoască bine un potenţial partener înainte de a se implica total într-o relație. Nu nu se îndrăgostesc la prima vedere, dar, odată ce o fac, sunt loiali.

Mentă

Sunt ambiţioşi, încrezători și sceptici. Iubitorii aromei de mentă sunt definiţi şi prin cumpătare, planificare, organizare. Au o voinţă de fier, ceea ce îi poate ajuta la job, dar nu şi în cuplu, context în care pot fi foarte încăpăţânaţi. Sunt de părere că lucrurile bune nu durează prea mult, de aceea au grijă să calculeze toate riscurile.

Vanilie

Această aromă este asociată cu persoanele care se plictisesc uşor şi caută mereu noutatea. Îşi asumă riscuri şi se bazează mai mult pe intuiție decât pe logică. Îşi exprimă cu uşurinţă sentimentele, inclsiv în public. Prietenii îi ajută să se echilibreze. Sunt idealiști, își stabilesc obiective înalte, uneori nerealiste, și sunt foarte afectaţi când nu reuşesc să-şi atingă scopurile.

Cafea sau ciocolată

Vioi, seducatori, iubitorii de înghețată de cafea ori ciocolată se bucură de moment, fără a planifica ceva din vreme. Este aventurier şi se entuziasmează adesea. Pentru că se aruncă cu optimism în tot ceea ce fac, adesea se implică în prea multe şi riscă să nu termine ceea ce a început.

Nuci ori alune

Cei care preferă îngheţata cu alune sau nuci sunt devotaţi, respectuoşi, ordonați și acordă atenție detaliilor. Nu-şi risipesc timpul sau resursele, se tem să nu rănească sentimentele celor din jur și îşi exprimă mai greu sentimentele prin vorbe. Alege să-şi arate dragostea mai mult prin fapte. Relaţia cu acest tip de persoană poate fi interesantă, dar oferă şi stabilitate.

Sursă text: Click!pentrufemei

Articol preluat de pe: Realitatea Timp liber

Articole Recente