Florin Piersic, mutat de urgență din Cluj la București, cu un avion SMURD care a părăsit un exercițiu NATO din Ungaria. Primele IMAGINI cu transferul pacientului

Florin Piersic

Conform surselor Realitatea Plus, acest transfer are loc la solicitarea familiei, iar marele actor va fi internat cel mai probabil la Institutul Matei Balș, din Capitală. Deși medicii care s-au ocupat de îngrijirea lui până acum i-au făcut operație la Cluj și spun că starea lui este stabilă, familia a cerut ca el să fie tratat în Capitală.

Conform surselor medicale, marele actor este în stare stabilă, este conștient și comunică. El va continua tratamentul cu antibiotice la Institutul Matei Balș. Tot aici, medicii se vor ocupa de problema pe care o are referitor la proteza de la genunchi.

Avionul SMURD cu care este transferat Florin Piersic la București a părăsit un exercițiu NATO din Ungaria

 

”În aceste momente, avionul SMURD nr. 1123 execută o misiune secundară, pentru transportul unui pacient cu afecțiuni cardiace de la Cluj-Napoca la București.

La primirea solicitării, avionul SMURD se afla implicat în exercițiul NATO „Vigorous Warrior 2024”, desfășurat în Ungaria”, a anunțat IGSU.

Imagine

Dan Ciotoi a scăpat de cancer după luni de chin. Cum a învins solistul formației Generic boala nemiloasă

Familia a cerut a cerut în mod deosebit discreție referitor la starea de sănătate a lui Florin Piersic.

Florin Piersic, în vârstă de aproape 90 de ani, a ajuns pe mâinile chirurgilor chiar în ziua de Paște, totul după ce infecția pornită de la genunchi s-a extins până în zona inimii.

Intervenția chirurgicală a avut loc la Institutul Inimii din Cluj Napoca. Florin Piersic a fost internat acolo după ce medicii au văzut că infecția se răspândise în tot corpul.

Florin Piersic a ajuns pentru prima oară la spital, săptămâna trecută, după i s-a făcut rău la sfârşitul unui spectacol de teatru.

Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

Articole Recente