Tzancă Uraganu este în doliu. Nepotul lui a murit la doar 8 ani: „A prevestit ziua de 29 aprilie în urmă cu 8 luni”

Tzancă Uraganu este în doliu. Nepotul lui a murit la doar 8 ani: „A prevestit ziua de 29 aprilie în urmă cu 8 luni”

Tzancă Uraganu a împărtășit vestea tragică pe rețelele de socializare, postând un videoclip în care Lucas cânta, alături de un mesaj plin de tristețe, dezvăluind că băiatul a suferit de cancer și că boala a fost fatală în doar 7 luni.

De ce boală suferea nepotul lui Tzancă Uraganu și al lui Marymar

Potrivit declarațiilor lui Tzancă Uraganu, părinții lui Lucas au aflat despre boala acestuia după ce au observat o umflătură la umărul copilului și au mers la un control medical. Însă, diagnosticul a venit prea târziu, boala fiind deja în stadiul 4 atunci când a fost descoperită. Chiar și cu toate rugăciunile, speranța și iubirea din jurul său, micuțul Lucas nu a putut fi salvat.

„Un copil așa bun… A fost bolnav de cancer și în 7 luni a murit… S-a dus cu o mică umflătură la umăr la control. Deja era stadiul 4”, a scris Tzancă Uraganu în comentariile de la postarea lui de pe Facebook.

Marymar trage un semnal de alarmă asupra părinților

Fanii și apropiatii lui Tzancă Uraganu au fost alături de familie în aceste momente dificile. Partenera manelistului, Alina Marymar, a transmis un mesaj emoționant, îndemnând părinții să fie mai atenți la sănătatea copiilor lor și să facă analize regulate, sugerând că depistarea timpurie a problemelor de sănătate poate face diferența între viață și moarte.

„Simt să vă spun asta. Fiți mai buni, lăsați orice răutate care va macină și apreciați viața așa cum este… și nu vă mai plângeți pentru nimicuri, adevăratele probleme sunt altele… aveți grijă de sănătatea voastră și, în special, a copiilor! Faceți toate analizele copiilor minim la șase luni pentru că orice ar fi… luat din timp este mai ușor de vindecat. Lucas al nostru puternic!”, a fost mesajul scris de Alina Marymar, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

Focoasa brunetă le-a transmis internauților faptul că nepotul său și-a prevestit moartea. Marymar l-a filmat pe copil în urmă cu 8 luni, pe patul de spital, când se internase pentru investigații. „Să știe toată lumea, Lucas este un sfânt. A prevestit ziua de 29 aprilie în urmă cu 8 luni! Minunea mea”, a completat make-up artista.

Copilul spune în cadrul clipului video: „Fiți atenți, la 29 aprilie, fac o minune, ceva…ceva spectaculos! Shoarma la Lucas Ștefan, cea mai bună shaorma de la mine!”.

Întreaga familie a lui Tzancă Uraganu este în doliu după pierderea lui Lucas. Speranța a fost spulberată, iar durerea rămâne profundă. Momentul tragic subliniază vulnerabilitatea și fragilitatea vieții, aducând aminte tuturor de importanța sănătății și a prețuirii fiecărei clipe alături de cei dragi.

EkoNews.ro

Articole Recente