Paromed Dental: Excelență în Stomatologie sub Conducerea Irinei Dedeu

Paromed Dental

Paromed Dental, sub conducerea inspirată a CEO-ului Irina Dedeu, este o clinică stomatologică de referință în București, cunoscută pentru inovație și profesionalism în domeniul sănătății orale. Prin viziunea sa dedicată, Irina Dedeu a transformat Paromed Dental într-un centru de excelență, oferind pacienților tratamente personalizate și utilizând tehnologii de ultimă generație.

Viziunea Irinei Dedeu în Conducerea Paromed Dental

Irina Dedeu, cu o experiență vastă în domeniul stomatologiei, a reușit să creeze un mediu de îngrijire dentară de top, unde fiecare pacient primește atenție și tratament de calitate. Viziunea sa de a oferi servicii integrate și de a pune accent pe prevenție și educație în sănătatea orală este esențială pentru succesul clinicii.

Educație și Formare:

 • Iulie 2023: obținerea diplomei de Medic Primar Parodontolog – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București.
 • Februarie 2019 – Noiembrie 2019: Master teoretic și practic în Parodontologie la Universitatea San Raffaele, Milano.
 • Martie 2014: obținerea diplomei de Medic Specialist Parodontolog – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București.

Cursuri și Simpozioane

Irina Dedeu a participat la numeroase cursuri și simpozioane internaționale, acumulând cunoștințe și experiență valoroasă în parodontologie și stomatologie:

 • 4th International Symposium “Soft Tissue Management around Teeth and Implants”, Firenze, Italia, mai 2023.
 • 3rd International Symposium “Soft Tissue Management around Teeth and Implants”, Firenze, Italia, februarie 2020.
 • Congresul Internațional de Parodontologie “EuroPerio 9”, Amsterdam, Olanda, iunie 2018.

 

Inovație și Tehnologie la Paromed Dental

Sub îndrumarea Irinei Dedeu, Paromed Dental utilizează tehnologii avansate pentru diagnosticare și tratament. Aceste tehnologii permit medicilor să identifice problemele din timp și să ofere soluții personalizate pentru fiecare pacient.

Servicii de Parodontologie

Unul dintre domeniile de expertiză ale Paromed Dental este parodontologia. Tratamentul afecțiunilor gingivale, precum gingivita și parodontita, este realizat cu metode moderne, incluzând detartrajul și chiuretajul subgingival. În cazurile avansate, se efectuează intervenții chirurgicale cum ar fi operațiile cu lambou și gingivectomiile, asigurând astfel o curățare profundă și regenerarea țesuturilor afectate.

Abordare Holistică și Prevenție

Irina Dedeu promovează o abordare holistică a sănătății orale, încurajând pacienții să participe activ la menținerea sănătății lor dentare. Aceasta include vizite regulate pentru igienizări profesionale și consiliere în utilizarea produselor specializate pentru îngrijirea orală acasă.

Echipa Dedicată și Profesionistă

Echipa de la Paromed Dental este formată din specialiști dedicați care împărtășesc aceeași viziune de excelență și profesionalism. Fiecare membru al echipei este ales pentru expertiza și dedicarea sa, asigurând astfel că pacienții primesc cele mai bune tratamente posibile.

Servicii Integrate pentru Sănătatea Orală

Pe lângă parodontologie, clinica oferă și o gamă largă de alte servicii stomatologice:

 • Estetică dentară: Tratamente pentru albirea dinților, fațete dentare și alte proceduri estetice.
 • Ortodonție: Corectarea alinierii dinților și a mușcăturii.
 • Endodonție: Tratamente de canal realizate cu precizie pentru a salva dinții afectați.
 • Protetică dentară: Realizarea de coroane, punți și proteze dentare.
 • Odontoterapie: Tratamentul cariilor și al altor afecțiuni dentare comune.

Conducerea Inspirată a Irinei Dedeu

Irina Dedeu, CEO-ul Paromed Dental, a demonstrat că leadership-ul dedicat și o viziune clară pot transforma o clinică stomatologică într-un centru de excelență. Sub conducerea sa, clinica nu doar că a adoptat cele mai noi tehnologii și proceduri, dar a și construit o echipă de specialiști care împărtășesc aceeași viziune de excelență și dedicare față de pacienți.

Locație și Program

Situată pe Calea Călărași 253, clinica Paromed Dental este accesibilă și ușor de găsit. Programul clinicii este de luni până vineri, între orele 11:00 și 19:00, oferind astfel flexibilitate pentru programările pacienților.

Pentru programări sau urgențe, pacienții pot contacta clinica la numărul de telefon +40 773 751 546 sau prin email la office@paromed-dental.ro.

Paromed Dental, sub îndrumarea Irinei Dedeu, reprezintă un standard de excelență în stomatologie în București. Cu o abordare holistică, utilizând tehnologii avansate și având o echipă de specialiști dedicați, clinica oferă servicii de top pentru sănătatea orală a pacienților săi. Indiferent dacă este vorba de tratamente parodontale, estetice sau de ortodonție, pacienții pot fi siguri că vor primi îngrijirea de care au nevoie pentru un zâmbet sănătos și frumos.

Articol realizat de EkoGroup.ro

Articole Recente