Răsfăț Absolut: Descoperă Arta și Magia Ritualurilor SHINZŌ SPA

shinzo spa

O Evadare în Lumea SHINZŌ SPA

Într-o lume agitată și plină de stres, găsirea unui refugiu unde trupul și sufletul să se poată relaxa și regenera este esențială. SHINZŌ SPA, situat în inima orașului, oferă o astfel de oază de liniște și răsfăț absolut. Aici, tradițiile străvechi se împletesc cu tehnici moderne pentru a crea o experiență multisenzorială unică, menită să revitalizeze și să energizeze pe oricine îi trece pragul.

Istoria și Filosofia SHINZŌ SPA

O Întâlnire între Tradiție și Inovație

SHINZŌ SPA își trage inspirația din diverse culturi și tradiții de vindecare, combinând tehnici orientale și occidentale într-un meniu de tratamente care satisface cele mai exigente gusturi. De la masajele tradiționale japoneze și balineze la terapiile moderne de detoxifiere și rejuvenare, fiecare ritual este creat pentru a oferi un echilibru perfect între minte și corp.

Principiul OMOTENASHI

Unul dintre pilonii filozofiei SHINZŌ SPA este principiul OMOTENASHI, o valoare adânc înrădăcinată în cultura japoneză, ce reprezintă ospitalitatea la cel mai înalt nivel. Acest principiu nu doar că asigură o experiență de neuitat pentru fiecare oaspete, dar inspiră și un sentiment profund de siguranță și apartenență, făcându-te să te simți ca acasă.

Ritualuri Excepționale pentru Răsfăț Total

YIN YANG ENERGIZING CEREMONY

Masaj cu Bețe de Bambus și Facial Energizant

Acest ritual începe cu un masaj al spatelui, combinând tehnici relaxante polineziene cu un masaj corporal profund detensionant cu bețe de bambus. Bețele de bambus sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a stimula circulația și a elibera tensiunea musculară. Tratamentul continuă cu un facial energizant, care folosește punctele de presiune pentru a ilumina și revigora tenul obosit.

Întinderi Musculare Thai

Pentru a încheia experiența, tehnicile de întindere thailandeze sunt utilizate pentru a realinia corpul și a îmbunătăți flexibilitatea. Aceste întinderi ajută la eliberarea blocajelor energetice și la restabilirea fluxului liber de energie prin corp, aducându-te într-o stare de echilibru și armonie.

SHINZŌ SIGNATURE RITUAL

Scrub de Orez Negru și Cocos

Acest tratament începe cu o exfoliere profundă folosind un scrub de orez negru și cocos. Orezul negru, bogat în antioxidanți, și cocosul, cunoscut pentru proprietățile sale hidratante, lucrează împreună pentru a elimina celulele moarte și a lăsa pielea catifelată și strălucitoare.

Masaj cu Uleiuri Prețioase

După exfoliere, o brumă aurie de uleiuri prețioase este aplicată pe piele într-un masaj menit să hrănească și să ilumineze. Acest masaj nu doar că hidratează profund, dar și stimulează circulația, ajutând la detoxifierea și revitalizarea pielii.

Facial Yoga

Ritualul se încheie cu un facial yoga, o tehnică ce combină mișcări delicate și presiuni specifice pentru a curăța și a readuce prospețimea și strălucirea tenului. Facial yoga ajută, de asemenea, la relaxarea mușchilor feței și la reducerea ridurilor fine, oferind un aspect tânăr și revitalizat.

Descoperă Arta Masajelor SHINZŌ SPA

WELLNESS MASSAGES

Principiile Terapeutice Japoneze

Masajele oferite la SHINZŌ SPA sunt inspirate din principiile terapeutice japoneze – Hogushi (relaxare și eliberare), Nagashi (curgere) și Kokyu (respirație). Aceste tratamente ajută la resetarea corpului și a minții, concentrarea simțurilor și revenirea acestora la o stare neutră.

SHINZŌ SIGNATURE MASSAGE

Aromaterapie și Tehnici Japoneze

Masajul semnătură de la SHINZŌ SPA include aromaterapie și utilizează tehnici japoneze Shiatsu, Tui Na și Thai. Acest masaj, practicat în ritm lent, combină punctele de acupresiune cu stretching și mișcări precise pentru a elibera respirația și a relaxa meridianele energetice. Rezultatul este o circulație liberă a energiei vitale, Qi, și o stare profundă de relaxare și echilibru.

TRADITIONAL BALI RELAX

Masaj Balinez pentru Tensiuni Musculare

Inspirat de tradițiile balineze, acest masaj utilizează mișcări lungi și fluide pentru a detensiona mușchii și a instaura o stare de calm și echilibru. Presiunea medie aplicată în ritmuri ritmice ajută la eliminarea stresului și la relaxarea profundă a corpului.

Tratamente de Îngrijire și Detoxifiere

ANTICELLULITE

Masaj pentru Slăbire

Acest masaj anticelulitic, vechi de o mie de ani, combină tehnici manuale precum palper-rouler, frământat și tapotament cu un ulei special ce stimulează circulația sângelui. Aceasta favorizează detoxifierea organismului și reduce vizibil celulita, remodelând silueta pe parcursul sesiunilor.

DEEP TISSUE

Masaj Intens și Recuperator

Pentru cei cu mușchi tensionați și dureroși, masajul Deep Tissue este alegerea perfectă. Acesta utilizează tehnici de masaj suedez și pe fibra musculară încrucișată, în combinație cu gelul destresant muscular, pentru a elimina instantaneu tensiunile și durerea.

LYMPHATIC DRAINAGE

Stimularea Sistemului Limfatic

Acest masaj blând stimulează drenarea naturală a limfei, îmbunătățind circulația și combaterea retenției de apă. Drenajul limfatic ajută la sănătatea țesuturilor și la detoxifierea organismului, fiind ideal pentru cei care doresc o detoxifiere completă și eficientă.

Ritualuri Senzoriale pentru Răsfăț Complet

NAGASHI – EASTERN HERBAL BALLS

Masaj cu Ierburi Medicinale

Un masaj încântător cu ierburi medicinale asiatice și ulei cald cu ceai verde, acest tratament îmbunătățește circulația și relaxează profund mintea și corpul. Nagashi Herbal folosește un mix de 7 ierburi încălzite la aburi, împachetate în bumbac fin, pentru a oferi o experiență terapeutică unică.

CUPPING DETOX THERAPY

Terapia cu Ventuze

Terapia cupping este potrivită pentru diverse afecțiuni, incluzând probleme digestive, migrene, gripă, depresie și dureri musculare. Aceasta stimulează metabolismul și ajută la detoxifiere, activând zonele reflexogene și îmbunătățind circulația sanguină în țesuturile conective.

EDO JADE STONES

Terapie cu Pietre de Jad

Pietrele de jad aduc o nouă dimensiune terapiei cu pietre calde. Cunoscut pentru capacitatea sa de a aduce armonie și echilibru, jadul este protector și se folosește pentru a vindeca organele și a elimina toxinele. Terapia cu pietre de jad încetinește procesul de îmbătrânire și fortifică organismul, oferind o relaxare profundă și revigorare.

Răsfăț pentru Viitoarele Mămici

EMBRACE – PREGNANCY MASSAGE

Masaj pentru Gravide

Acest masaj suav și liniștitor este special conceput pentru a îmbunătăți circulația și a relaxa mușchii picioarelor și ai spatelui, ușurând disconfortul și tensiunile resimțite în timpul sarcinii. Este recomandat începând cu al doilea trimestru și oferă viitoarelor mămici un moment de relaxare și răsfăț.

Tratamente Faciale pentru o Piele Impecabilă

PURITA’THE DEEP CLEANSING

Tratament Purificator

Acest tratament intensiv este ideal pentru tenul încărcat. Includerea compreselor cu prosoape calde și a unui masaj facial cu o mască de nămol curăță în profunzime și elimină impuritățile, lăsând pielea impecabilă și radiantă.

FIRMING V-LIFT

Tratament Anti-Rid

Acest tratament combină un scrub pe bază de ceai cu un masaj manual Kobido, ce utilizează tehnici exclusive pentru a absorbi antioxidanții și a activa microcirculația. Efectul relaxant și revitalizant al acestui tratament reduce ridurile și face pielea mai fermă și netedă.

THÉISHU HYDRATION

Hidratare Intensă

Pentru pielea deshidratată și stresată, acest tratament facial combină tehnici de relaxare și întinderi ușoare pentru a regenera pielea afectată de mediul urban. Pielea este hrănită și revigorată, recăpătându-și prospețimea și strălucirea.

Redescoperă Echilibrul la SHINZŌ SPA

SHINZŌ SPA oferă o gamă largă de ritualuri și tratamente menite să răsfețe și să revitalizeze trupul și sufletul. Fie că optezi pentru un masaj profund recuperator, un tratament facial rejuvenant sau un ritual complet de răsfăț, experiența la SHINZŌ SPA te va ajuta să redescoperi echilibrul și armonia în viața ta. Într-o atmosferă de lux și rafinament, fiecare vizită la SHINZŌ SPA este o călătorie senzorială și terapeutică care te va lăsa revigorat și reîntinerit.

Indiferent de nevoile tale, SHINZŌ SPA este locul perfect pentru a te relaxa și a te reconecta cu tine însuți, oferindu-ți o pauză binemeritată de la ritmul alert al vieții cotidiene. Vino și descoperă arta și magia ritualurilor SHINZŌ SPA și lasă-te purtat într-o lume a răsfățului absolut.

Articole Recente