Universitatea Craiova,Superliga: Victorie dramatică în Giulești

Universitatea Craiova,Superliga: Victorie dramatică în Giulești

Universitatea Craiova, un singur punct a obținut în șapte etape de play off Rapid București după ce a fost învinsă luni, în epilogul etapei. Crețu a marcat golul victoriei oltenilor în ultimul minut suplimentar de joc. Craiovenii urcă pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu CFR Cluj.

Universitatea Craiova a început din primul minut cu intenții ofensive, ratând două ocazii în primele șase minute.

Krasniqi și Onea și-au încercat și ei norocul cu șuturi de la distanță, ambele pe lângă poarta lui Popescu, înainte ca Andrei Ivan să deschidă scorul cu o lovitură de cap, din fața porții, din centrarea lui Crețu (0-1, min. 30).

Rahmani și Kraniqi și-au pus din nou numele pe lista ocaziilor nefructificate, înainte ca Burmaz să egaleze în minutul 77, cu un șut din careu, la colțul lung, în diagonală (1-1).

Craiovenii au irosit șansa de a trece în avantaj, cu tânărul Danciu în primplan, acesta șutând peste poartă de la 7-8 metri din poziție ideală.

În cele din urmă, oltenii au obținut victoria la ultima fază a meciului, când Mitriță i-a centrat în fața porții lui Crețu, care a marcat cu capul în minutul 90+6.

Victoria îi aduce pe olteni pe locul secund, cu 37 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care e dezavantajată de o diferență de două goluri la golaveraj.

Rapid București rămâne cu un singur punct în 7 etape din play off și ocupă locul 5, cu 29 de puncte.

EkoNews.ro

 

Articole Recente